fxxx1337 880 Napisano 11 Września 2020 jakie temperatury sa niebiezpieczne ? W maju po wysadzeniu były nawet -3 i nic się nie stało wgl to gadałem z jedną osobą i powiedziała, że rośliny stoją w miejscu i powinienem lać już czystą wodę, żeby ruszyły, sam juz nw co robic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Września 2020 Dużo nawozów lejesz? Jak tak to mogą doznać szoku. Jak co któreś podlanie i odpowiednią ilość to luz. W pewnym momencie roślina staje w miejscu i tylko puchnie to normalne. Puchnie powoli więc słabo to widać może to ten etap. Aha i jeszcze jedno przymrozek to nie mróz i krzaki mogą go znieść a nawet się hartują o ile nie trwa zbyt długo i temperatura nie spada poniżej -4°c To dla krzaka sygnał że pora ruszyć z kopyta. Nie martw się tym póki co bo i tak nic nie poradzisz. Są osłony dla roślin ale sam nigdy nie stosowalem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Września 2020 Nie daje im ani dużo ani mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Września 2020 Więc pewnie przestają rosnąć a zaczynają puchnąć. Nie martw się tym@fxxx1337 ją dawniej też myślałem że krzak się zatrzymał a on najzwyczajniej dojrzewał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Września 2020 Dzięki:) Oby doszły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2020 @fxxx1337 spokojnie, mamy jeszcze ok miesiąc może nawet i 1,5 i też liczę na to że będzie słoneczko nam pięknie świeciło ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Września 2020 Puchniemy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Września 2020 @fxxx1337 jeszcze trochę czasu zostało więc będą syte topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Września 2020 taką mam nadzieję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Września 2020 13 maja zacząłeś czyli 4 miesiąc. Dłuuga ta przygoda na OUT. Ja od miesiąca mam spokój. OUT ma wiele minusów a jedyny plus to plony (a i nie zawsze). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Września 2020 @Aron mi np automaty na out wyszły może ok 7-8 z dwóch krzaków a in średnio po 45 z krzaka ale owszem, sezonowki nadrobią to nam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Września 2020 Chillowy wypad na spota 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Września 2020 Już bliżej niż dalej ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 15 Września 2020 Siema wszystko ładnie pięknie ale pogoda oby Ci dopisała z fartem życzę tłustych grubych oblanych olejem topow ? trzymaj ile wlezie aż się sina nie zrobi i pleśni nie było.. Szczaj pod nią na pewno nie zaszkodzi wiem trochę to dziwne ale w,, kriminale nie siedzisz,, także spokojnie haha ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Września 2020 Myślałem że mnie to ominie, ale jednak wjechała. Unlucky. Wyciąłem to, dziś jadę po środek na pleche. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Września 2020 @fxxx1337 odradzam psikanie topów czymś na pleśń. Tez miałem teraz pleśń w 2 dużych topach. Bardzo duzo o tym czytałem i wszędzie odradzają psikanie roślinek podczas kwitnienia bo to tylko pogorsza sytuację. Trzeba wyciąć spleśniałe topy i zostawić. A czymś na pleśń spryskuje sie roślinę zapobiegawczo gdy roślina nie ma rozwiniętych kwiatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Września 2020 dobra, dzięki za radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Września 2020 Możesz zagotować cynamon i taką herbatą z cynamonu popsikac. Naturalne i działa doraźnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Września 2020 (edytowane) Zerwał mi się mały topek niedojrzały jeszcze mocno, więc pomyślałem, że wysuszę na szybko w piekarniku. 10 minut około w 50 stopniach, wysuszylem połowicznie, wrzuciłem w lufę i się zjarałem tym XD 0.3 około wyszło po wysuszeniu tego topka i tak oto pierwszy raz zapaliłem własne zioło i pisze wlasnie na fazie yo Edytowane 19 Września 2020 przez fxxx1337 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Września 2020 @Dobry_Człowiek! A canna cure? Ten środek chyba można zaaplikować, do tego dodać pk i ma iść. Czy się mylę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach