Tester 1,408 Napisano 15 Czerwca 2020 5 godzin temu, EneDue napisał: tak. 3 dni z rzędu po dwie garście pod krzak z 5 bym sypnął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Czerwca 2020 Dolomit dodany. Jutro jak dostanę w ogrodniczym to calmag wleci. Jak nie to zamówię z neta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Czerwca 2020 Jednego krzaka coś mi zjadło. Jest możliwe że zamiast środka na ślimaki ślimaki zjadły roślinę? Dodam że w jedną noc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Czerwca 2020 @EneDue na pewno ślimaki? Może mysz. Widziałem u znajomego takie coś. AF już miał jakieś 40cm, ładny i topki się robiły. Jednej nocy tak mysza zjadła, że został badyl, 4 liście i czubek. Drugiego dnia wróciła po resztę. Dodam, że rosła koło kompostownika, tam często myszki żerują Ponoć zapach pomidorów odstrasza myszy. W sensie masa zielona, nie owoce Mi kiedyś zjadły 12 sadzonek takich 15cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Czerwca 2020 @Bimbrownik dokladnie tak to wygląda. Został badyl i kawałek szczytu. Mam pomidory na działce może jednego przeniósł na spota posadzę obok. Chociaż jeden pewnie nie wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Czerwca 2020 @EneDue Narco Mysz ? Wiem co czujesz. Dbasz, robisz wszystko co trzeba, starasz się i kiedy myślisz, że najgorsze za Tobą to wpada gang Narko Myszy i się częstują jak swoim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Czerwca 2020 @Bimbrownik skurwiele myszowate ze wschodniej części miasta najechali na mojego spota. Jednak tych dwóch ostatnich nie wymiose na spota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Czerwca 2020 @Bimbrownik zastanawiam się tylko czy tego badyla sobie zachować na jakieś kakao czy inne masło. Zaczynała kwitnąć to może coś tam jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Czerwca 2020 @Tester możesz zamknąć relację. Coś mi zjadło drugiego krzaka. Zostały mi dwa w boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Czerwca 2020 @EneDue przenoszę do niedokończonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Czerwca 2020 No to jest to ryzyko outdoor... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 21 Czerwca 2020 W dniu 14/06/2020 o 10:48, EneDue napisał: @Szym jak ja byłem w Holandii to było super. Ludzie milsi niż w polszy, no poza polakami 3 lata tam mieszkałem i Ci powiem ze to rasiści jeb...ni mili to owszem ale dla turystów miałem dość tego cyrku dla turystów , teraz mieszkam w UK i se chwale. Przestrzeń , przestrzeń ludzi milusi jeden minus to podoba i gleba ale można i tem sadzić za 3 dni moje automaty lecą na spot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 @Juras80 gdzie ja to napisałem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach