Wentyl 218 Napisano 12 Czerwca 2020 @Paczka12 no i super, osiągnąłeś co chciałeś, z towaru zadowolony będziesz czyli duże brawa ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Czerwca 2020 Powodzenia i wszystkiego dobrego w życiu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lutego 2021 W dniu 11/06/2020 o 21:31, Paczka12 napisał: zesrałem się, po poście o wpadce jednego z forumowiczów. Niestety, ale mieszkając w ojczyznie, w moim zawodzie w razie wpadki byłbym w głębokiej dupie. Sorry że wracam do tego posta ale wyjaśni mi ktoś na czym polegał ten przyps? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Lutego 2021 @Krapa Wpadł jeden koleś z forum podobno przez sklep z pestkami, a przynajmniej takie miał podejrzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Lutego 2021 Czyli sklepy z pestkami sprzedają dane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Lutego 2021 niektóre mogą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) Ale mają tylko telefon i mail, ja zawsze na paczkomat biorę. Chociaż pewnie przy przelewie są dane Edytowane 23 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 23 Lutego 2021 U mnie szczęśliwie nikogo nie było. Co prawda jeszcze tematu mam, więc zawsze ktoś może podjebać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Lutego 2021 By się wzięli lepiej za dilerów co masowo to sprzedają a nie za ludzi którzy kitrają dla siebie i znajomych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach