glodek18 132 Napisano 27 Czerwca 2020 Najbardziej mnie cieszy że jest poprostu mój a nie jak za gówniarza za 30 ziko jakiś majeran wymieszany z nie wiadomo czym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 27 Czerwca 2020 Wydaje mi się, ze wyschną szybciej jak poucinasz łodygi bo w nich tez jest jeszcze woda @glodek18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 27 Czerwca 2020 Robisz water curing? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 28 Czerwca 2020 7 godzin temu, Aron napisał: Robisz water curing? Nie nie robię może to fajne jest ale jakoś nie widzę moczenia topów w wodzie ? 11 godzin temu, Konto.paczkomat napisał: Wydaje mi się, ze wyschną szybciej jak poucinasz łodygi bo w nich tez jest jeszcze woda @glodek18 To rozbiorę gościa wieczorem na mniejsze części @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Czerwca 2020 @glodek18 fajne topki. Ja tam zużyłem z kijami tak jak Ty i powiem Ci że może będzie ciut dłużej ale ponoć więcej soków spływa do topów i lepsze palonko jest. Może to tylko takie gadanie ale wolalem nie sprawdzać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 28 Czerwca 2020 (edytowane) @glodek18 A jak jakosc palenia? Czy dalo sie wyczuc drazniacy chlorofil? Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 28 Czerwca 2020 Narazie paliłem m suszone w piekarniku i fajnie wchodzi ale specjalista od wyczuwania smaku to ja nie jestem. Dawno wogole ziółka nie paliłem , tutaj tylko plastelina w obiegu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 3 Lipca 2020 Zebrałem około 15 g fotorelacje uważam za zakończona. Dzięki wszystkim za pomoc pozdrawiam. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 4 Lipca 2020 W dniu 28/06/2020 o 10:51, Aron napisał: @glodek18 A jak jakosc palenia? Czy dalo sie wyczuc drazniacy chlorofil? Nie czuję chlorofilu nic mnie nie drażni trochę za bardzo go chyba wysuszyłem.Odmiana nie jest najmocniejsza więc lolki tylko z lekkim dodatkiem tytoniu. Jak skończę te pestki co mam zapodam coś bardziej klepliwego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach