glodek18 132 Napisano 27 Maja 2020 Ale w ojczyznie bym się bal nawet za tego karla mogli by mi życie zniszczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 27 Maja 2020 Kolego, bardzo Ci smierdzi ten plant? Dzialasz cos z zapachem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 27 Maja 2020 3 minuty temu, Aron napisał: Kolego, bardzo Ci smierdzi ten plant? Dzialasz cos z zapachem? Tak jak pisałem wcześniej mam problemy z węchem ale ogólnie to może nie bardzo bardzo ale bywają dni że zapach roznosi się bardziej w inne mniej pewnie zależy od pogody. Moja kobieta twierdzi że czuję go non stop w kuchni, więc przy wylocie zapodałem zapach elektryczny o zapachu lawendy czy czegoś tam, i te dwa zapachy się mieszają. Te dwa zapachy się mieszają i powstaje taka mieszanka nie wiadomo co to. Nie wiem jak pachną inne rośliny bo to moja pierwsza więc nie chce Cie straszyć ale zapach jest i bez filtra nie da się go całkiem ominąć. Najbardziej czuć jam go pryskam po sgaszeniu światła żeby swiekszyc wilgotność. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) A gdzie Ty go trzymasz? Piwnica, pokój? @glodek18 Edytowane 27 Maja 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 27 Maja 2020 1 minutę temu, Aron napisał: A gdzie Ty go trzymasz? Piwnica, pokój? @glodek18 Trzymam go w kuchni pod stołem Ogólnie w domu moja ukochana wie co tam mam trochę kicha jak ktoś przychodzi to przykrywam czymś dla niepoznaki Gdzieś czytałem że skunk jest śmierdzący a Royal dwarf jest krzyżówka skunka, ale jak już pisałem pierwsza uprawa więc nie mam porównania. To pewnie też zależy od tego czy uda się dobrze oblane topy wyhodowac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Trzymasz go w kuchni i Twoja dziewczyna narzeka, że go czuć w kuchni...? Może daj go do jakiegoś schowka albo coś. Ja mam zajęty skrajny pokój. Zamknięty na wszystkie spusty. Edytowane 27 Maja 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 29 Maja 2020 W dniu 27/05/2020 o 23:22, Aron napisał: Trzymasz go w kuchni i Twoja dziewczyna narzeka, że go czuć w kuchni...? Może daj go do jakiegoś schowka albo coś. Ja mam zajęty skrajny pokój. Zamknięty na wszystkie spusty. A ja mam to gdzieś bo ta ładny zapach wogole nie przeczytaj że zapodałem zapach elektryczny i się wymieszały zapachy :). Mam małe mieszkanie nie mogę sobie pozwolić na odizolowanie DZIEN 58 Mam parę pytań czy mój krzak jest tak mały bo miał mała doniczke? Źle światło? Kiepskie nawozy albo może wszystko naraz Wysychają mu liście bo są upały i ciągnie wilgoc z liści bo ma słaba wilgotność. ? Wydaje mi się że trichomy są mleczne lupę mam słaba, minął 8 tydzień i nie wiem kiedy go pod kosę? Dzięki za wszelką pomoc pozdro ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Maja 2020 @glodek18 to jest auto coś zepsujesz na starcie to nie skorygujesz tego jak w przypadku odmian fotoperiodycznych, kwiaty wysysają pierwiastki, jak żółknięcie liści jest szybkie to azotu się daje trochę, potrzymał bym go jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Czerwca 2020 DZIEN 66 Mój karzel coraz bliżej końca pozjadał dużo liści pewnie mało papu ode mnie dostał albo to przez upały sam nie wiem, ale topy mu trochę puchną. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 14 Czerwca 2020 DZIEN 74 Oto moja roślinka w dniu 74 topy troszkę nabrały masy i myślę kiedyś ścinać ale wydaje mi się że przynajmniej jeszcze tydzień. A wy co o tym myślicie? Nie dodaje już nic tylko sama woda. POZDRO 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Czerwca 2020 @glodek18 no to potrzymaj tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 15 Czerwca 2020 Pięknie ci urosły te petunie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Czerwca 2020 4 godziny temu, EneDue napisał: Pięknie ci urosły te petunie Dzięki sam nie wiem jak to się stało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Czerwca 2020 No to za niedługo będzie palenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 15 Czerwca 2020 Jestem strasznie ciekawa ile wyjdzie, taki malutka, ale ładnie zbita. Pochwal się później wynikiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Czerwca 2020 2 minuty temu, Morenn napisał: Jestem strasznie ciekawa ile wyjdzie, taki malutka, ale ładnie zbita. Pochwal się później wynikiem Pochawale się napewno ale, że z wysuszeniem to pewnie z miesiąc jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 21 Czerwca 2020 Wczoraj uciąłem karłowi sampelka suszenie w piekarniku i ognia!!! Jestem mile zaskoczony mega pozytywna faza bez zamułki zastanawiam się czy go już nie ścinacz czy za tydzień zrobi się zamulaczem? Czy może to taka luźna odmiana pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Czerwca 2020 @glodek18 to ścinaj jak ci odpowiada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 27 Czerwca 2020 DZIEN 87. Skosilem dzisiaj karla dzięki wszystkim za pomoc i dobre rady jestem bardzo zadowolony i mam zamiar iść do przodu. Walić tego gościa co pisał na samym początku że to bez sensu niech idzie w ch........da się coś z niczego zrobić czasami jak się chce. Nie wiem czy poznam realny wynik bo część już zjarałem i w czasie schniecia też pewnie część zniknie. Pozdrawiam wszystkich 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Czerwca 2020 Obstawiam miedzy 17-23g suszu by bylo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach