Wentyl 218 Napisano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Tym razem startuję z nasionkiem Tropical Nuggets od Black Skull Seeds oraz Critical od RQS (dosadzony trochę później): Box: 0,14m2 Donica 10L - TN Samoróbka airpot ok 3L Światło: 2 x panel CXA2520 35W + blurple +/- 26W w razie potrzeby Trening: manifold + lst Ziemia: Biobizz Allmix (miał być lightmix i taki zamówiłem ale przysłali allmix) Nawóz: Advanced Hydroponics of Holland Dutch Formula Bloom Wentylator wyciągający komputerowy 14x14, mieszak 8x8, wlot pasywny Mierników brak Na razie nie ma co pisać, pomidorek ma 3 dzień. W celu zwiększenia wilgotności na razie jest samo światło bez wentylatorów. Nie sądzę, żebym często doopę zawracał ale wrzucę co jakiś czas upka ? Z fartem Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Wentyl 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 13 Kwietnia 2020 @Wentyl no zobaczymy co wyjdzie z tej odmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 13 Kwietnia 2020 @Andi też bardzo ciekaw jestem. Miało być coś innego ale nie dotarło więc jest co jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 13 Kwietnia 2020 Ciekawa odmiana czekam aż się rozrośnie biczys ? leci obserwowanko no i powodzenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Kwietnia 2020 A to nie są nawozy stricte do hydroponiki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 13 Kwietnia 2020 @Bimbrownik nie, można ich używać w każdym podłożu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Kwietnia 2020 Liczę na grube zbiory ? powodzenia ? będę zaglądać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Kwietnia 2020 Ogródek... Strasznie to wolno idzie na początku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Kwietnia 2020 Co to za drzewka ?@Wentyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Kwietnia 2020 @EneDue pewnie bananowce, nie poznajesz? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Kwietnia 2020 @EneDue adenium obesum x2 i ficus microcorpa. Skoro skrzynka pusta to niech mają trochę światła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Kwietnia 2020 @Wentyl slusznie! @Bimbrownik hahahaha moje bananowce to na bank nie są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Kwietnia 2020 @EneDue twoje bananowce przejdą do historii tego forum tak samo jak uprawa w pudełku po lodach ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 16 Kwietnia 2020 12 minut temu, mirecki napisał: tak samo jak uprawa w pudełku po lodach O tym to nie słyszałam ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Kwietnia 2020 @mirecki będę legendą! ? w kubkach po lodach nigdy nie sądziłem ale kielkowalem w wytoaczankach od jajek i polecam. Łatwo pociąć i są biodegradowalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 16 Kwietnia 2020 @Morenn gdzieś tutaj w pytaniach dla początkujących jest uprawa w podelku po lodach ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Kwietnia 2020 6 hours ago, EneDue said: @mirecki będę legendą! ? w kubkach po lodach nigdy nie sądziłem ale kielkowalem w wytoaczankach od jajek i polecam. Łatwo pociąć i są biodegradowalne Na UK420 już od dłuższego czasu są zawody, kto wyhoduje lepszego krzaka w kubeczku plastikowym po "pot noodle" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Kwietnia 2020 @doominik muszę spróbować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Kwietnia 2020 Pomalutku coś się zaczyna dziać ? Jeszcze trochę i do większej doniczki 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 21 Kwietnia 2020 Już bym dawał do większych ale to moje zdanie ? pOzdro dużo słońca ma byc więc myślę czy na parapet wyjebac czy trzymam pod światłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach