Tester 1,408 Napisano 24 Lutego 2019 Wasze pytania i odpowiedzi dotyczące suszenia i przechowywania topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Sierpnia 2019 mogę wysuszyć topy w mikrofalówce ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 5 Sierpnia 2019 można ale nie polecam, smak może być skopany, najlepiej normalnie wysuszyć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 5 Sierpnia 2020 Ja mam pytanie. Czy mogę suszyć w tym samym boksie, w którym rośnie jeszcze jedna roślinka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Sierpnia 2020 @Aron i pod włączoną lampą masz zamiar suszyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 5 Sierpnia 2020 @Szym Rozumiem, że to się wyklucza? Bo jedna roślinka już praktycznie gotowa, druga potrzebuje ze 2 tyg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Sierpnia 2020 @Aron suszy się w ciemni najlepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 11 Sierpnia 2020 Co sądzicie o tym boksiku? 35 cm wysokości. Niestety bez wiatraka, ale dziury porobiłem. Aha - i czy topek ma być pionowo czy może być położony poziomo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Aron połóż jak Ci pasuje, jak nawalisz ten karton cały w topach to może plecha się pojawiać jak nie dużo dasz topów to może i zdało by egzamin ale trzeba było by obserwować żeby plecha się nie pojawiła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 30 Września 2020 Jak rozpoznać że susz jest gotowy do słoika? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 30 Września 2020 Ponoc lodyga sie lamie ,a jak nie jest wysuszony to jest gietka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Kwietnia 2021 czy do suszenia można użyć suszarki do owoców ??. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed można ale szybkie suszenie nie jest zalecane chyba że nie ma się warunków do suszenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Kwietnia 2021 czyli najlepiej wzucić susz do takiej suszarki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed no tak i niech schnie swoim tempem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Kwietnia 2021 @Szym a ile to tempo trwa ?? bo niewiem czy mi sie wysuszy przed remontem czy po. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed z 3 doby plus minus. Zależy jak bardzo spuchnięte topy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed z tydzień, dwa jeśli suszysz w normalnych warunkach prawidłowych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Kwietnia 2021 @Szym 2 tygodnie ? To chyba wiór z tego tematu jest, Ja suszylem chyba 3 doby w boxie z mieszajacym i pochłaniaczem wilgoci w środku. @LiitlebigWeed sam zobaczysz ale myślę że po ponad tygodniu będzie jednym słowem gówno z tego które jest za suche, za suchy temat też jest chujowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Kwietnia 2021 tydzien okolo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach