EneDue 446 Napisano 23 Czerwca 2020 @CheMsKuN dobrze mówi. Słuchaj go bo ja jestem nowicjusz@ChinQuan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 23 Czerwca 2020 @EneDue Godzinę temu, EneDue napisał: @CheMsKuN dobrze mówi. Słuchaj go bo ja jestem nowicjusz@ChinQuan Podlane ? PO 7ml/ bloom i top max @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Czerwca 2020 21 godzin temu, ChinQuan napisał: @EneDue Podlane ? PO 7ml/ bloom i top max Dzisiaj zauważyłem ze z topkow wychodzą jakby nowe włoski nawet sporo tego się robi. To normalne bo w sumie nie pamietam żeby było tak na poprzednich hm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Czerwca 2020 @ChinQuan kwitnie dalej, mojmi zdaniem dostała druga szanse po podlaniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Lipca 2020 Witam ściąłem 2 rosliny. Trichomy mleczny i brązowymi czubkami. suchego wyszło z mniejszej 25g a większa około 35g. automat jest malutki dlatego trzymam go aż będą brązowe chce porównać moc. wynik nie najgorszy ale myślałem ze będzie tego więcej. zastanawiam się gdzie problem może Weg zbyt krótki. dodam jeszcze zdjęcia spod mikro i całości jak wyschnie wszystko. z busikiem Panowie i Panie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach