mirecki 755 Napisano 25 Kwietnia 2020 Mała aktualizacja. Minął już 8 tydzień flo. White window pięknie pachnie cytrusami ? jakieś sugestie, podpowiedzi mile widziane. Mam jakieś wrażenie jak by roślina hmm stanęła w rozwoju? Poleci jeszcze minimalny fryzjer i na następny weekend kosa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 25 Kwietnia 2020 @mirecki lol niezłe topy, fryzjera już bym nie robił niech wyssą topy składniki odżywcze z liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Kwietnia 2020 @Tester według mnie to jeszcze słabo trochę. Mam nadzieję że jak wszystko pójdzie po mojej myśli to na następnej uprawie spróbuję więcej wycisnąć. Mam nadzieję że złapie chociaż z 35g razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Kwietnia 2020 11.04 napisałem że obstawiam 2-3tyg. Ale trafiłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Kwietnia 2020 @Bimbrownik idealnie bym powiedział ? ale się jeszcze zobaczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2020 W dniu dzisiejszym leci kosa. Po kosie topy lecą na tydzień do wody a później suszenie więc pewnie za 1,5-2 tyg dam znać ile wyszło suchego. Ww niedopatrzłem i ją ciut od lampy zaczęło palić. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 2 Maja 2020 Ładny krzak! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Maja 2020 Piękne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2020 Dzięki dzięki. Ogólnie Moby Dick ładnie zbity, miałem co przy nim robić. Ww już mniej zbite topy ma,jutro dokończę bo dzisiaj już czas nagli i myślę że druga "5" ta większa będzie pełna. Słoiki przygotowane i zaraz do słoików litrowych lecą topki. Zalewane będą kranówką przefiltrowaną. 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Maja 2020 Na chwilę obecną Moby Dick - ok 45g White Widow - 25g ( zostały jeszcze do wysuszenia 3 słoiki więc oscyluje też w dranicy 40g). Palilem jak na razie White widow i ogólnie klepie w miarę dobrze, wczoraj przed śniadaniem zapaliłem z lufy to nie powiem że pierwsze 10 minut było grubo a to były może 2 max 3 buszki. Było by może więcej ale box mi się wywrócił i coś mogło wywiać z niego ale raczej nie wiele (oby nie wiele bo mieszkam na samej górze a pode mną sąsiedzi ?). Przypominam że topy są po WC więc niech Was nie dziwi ich wygląd. Tutaj mam ok 6g (których nie wliczałem w wynik ogólny) i są tu sampelki obu panienek więc na blanta w sam raz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Maja 2020 @mirecki jak smak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Maja 2020 @Andi po WC jeszcze nie próbowałem. Ogólnie to do blatów stosuję filtry węglowe ale hmmm jutro dam znać bo jak palilem to bardziej skupialem się na efektach (sex po White widow nawet spoko, jutro zobaczę jak po Moby Dicku) ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Maja 2020 Fotorelacje uważam za zakończoną, proszę o przerzucenie jej do zakończonych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 Oglądam zakończone fotorelacje i przypadkiem trafiłem też na tą, jedna z lepszych, świetnie ci to wyszło. 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach