Jamajczyk13 106 Napisano 14 Grudnia 2020 Coś wartego podniesienia 😅. Ale kto teraz puszki zbiera jak tak dobrze w PL hehehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 zbieramy zbieramy, czasem się przydają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 11 Lutego 2021 Co wy na tego spota? Jakies 10x20m wolnej przestrzeni, zakrzaczonej, posrodku lasku. Niedaleko jest sciezka ale nie widac nic ze sciezki bo zarosniety jest chaszczami teraz pomiedzy sciezka a spotem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Lutego 2021 grzybiarze będą łazić wszędzie prawdopodobnie, to są najgorsze chuje xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 11 Lutego 2021 @fxxx1337 Otoz to kolego mieszkam w kraju tulipanow gdzie grzybiarzy nie ma, bo nie moga zbierac 🙂 Szach mat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Kwietnia 2022 Jakieś sugestie? trochę zwierzyny chodzi widać ślady fajna skarpa pod nią woda tzn rzeka nwm czy jest sens kopać czy tylko nasypać ziemi o trochę podeprzeć tak jakby tamą z Kijów i kamieni następny post zdjęcia c.d podmyc nie da rady za wysoko jedynie co mnie martwi to te duże drzewa z tym ze to już zachód słońca wiec od rana będzie dochodziło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Annigmato moim zdaniem dobre miejsce miałbyś od razu wodę na miejscu tymi drzewami bym się nie przejmował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) @MisterZielskoXD jak liście wyrosną może być ciemno coś tam wytnę napewno. TerwZ bardziej martwią mnie dziki będzie trzeba dużo dzikola na 1 fotce widać za trzcinami przeorały jak rolnik pole. Myśle teraz jak siatkę postawić i jak wysoka żeby nie była tylko za wysoka @MisterZielskoXD wsumie to jest czarnoziem jutro sprawdze pH może nie będę musiał aż tyle wozić Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez Annigmato 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Annigmato sugeruje usunac ostatnie zdjecie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik usunąłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Tester dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) @Tester @Niemedyczny_Użytkownik @MisterZielskoXD chyba jak puszcza liście nie będzie tam za ciemno nie? Pod tym drzewem? Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Annigmato ciężko powiedzieć z doświadczenia Ci powiem że jak krzaki puszczą liście to może być ciemno, teraz wydaje się może w miarę ok ale potem mogą te krzaki zasłaniać słońce, więc karczowanie może być potrzebne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Szym sprawdze pH tej ziemi jescze dziś kupiłem tester listkowy może uda się zmieszać ja z kwiatowa i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) Tak czy inaczej nad woda tzn za jest wschód wiec powinno być git Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 23 Kwietnia 2022 @Bimbrownik Ja tak miałem ze swoją jak zarosło to nie wiedziałem gdzie jest moja haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 9 Maja 2022 Spot w krzakach około 150 metrów od najbliższej drogi leśnej, wszędzie jakieś kłujące krzaki , pokrzywy i dużo słońca, co sądzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Maja 2022 @K4mil_ podłoże wydaje się dobre, dodać tylko tam ziemi kupnej trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 10 Maja 2022 @Tester miejscówka w dobrej lokalizacji tylko słup energetyczny jest nie daleko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Maja 2022 @K4mil_ to nie wiem czy tam ludzie się nie kręcą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach