Tester 1,408 Napisano 13 Lutego 2020 @Scatman chyba że z pół dawki zalecanej jak cię korcą nawozy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Tester napisał: @Scatman chyba że z pół dawki zalecanej jak cię korcą nawozy Korcic mnie nie korca tylko tak się zastanawiam bo to już miesiąc czasu ma a nic nie lalem prócz wody przegotowanej. Niektóre liście mają żółte końcówki (nie wszystkie) dlatego wolę spytać Poza tym niewiem nawet którego użyć 1 nawozu bo w tym starter packu są 3 nawozy. Można je mieszać ? Edytowane 13 Lutego 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Lutego 2020 @Scatman można, po roślinie nie widać niedoborów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 13 Lutego 2020 1 minutę temu, Tester napisał: @Scatman można, po roślinie nie widać niedoborów W takim razie poczekam jeszcze aż niedobory zaczną się pokazywać żeby nie popalić jej. A ogólnie ok wygląda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Lutego 2020 te liście z żółtymi końcówkami prawdopodobnie będą usychać, z nawozami trzeba uważać jak roślina ma ładne liście ciemne to znaczy że tam w ziemi na pewno jest azot i pewnie inne substancje, ważne żeby nie przedobrzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 13 Lutego 2020 No i wyjaśnione w takim razie czekam dalej mam nadzieję że do 90 dni wyrośnie fajnie ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 20 Lutego 2020 Siema Dziś 38 dzień ? Zostawiam fotkę do obejrzenia. Pozdro wszystkim ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) Podrosła czy mi sie wydaje? Lałeś jej coś oprócz wody? Edytowane 20 Lutego 2020 przez Kalafior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Lutego 2020 No wlasnie, czy mi sie wydaje.. Na przyszlosc dawaj foty bez wlaczonej dyskoteki, bo na takich fotach tak naprawde nic nie widac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) @Kalafior troche podrosla. Procz wody nic nie leje @CheMsKuN juz sie poprawiam ? pewnie ok 20 cm ma tylko glowny szczyt jest zwiazany na sam dol i szla po bokach mi Edytowane 20 Lutego 2020 przez Scatman 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) Dobra ziemia to dobra ziemia. Ja mam Lightmix od Plargonu i po prawie 5 tyg lania samej wody dziś obrywałem od dołu kilka liści wielkich jak dłoń bo zasłaniały. Jeden wielki busz tylko bez treningu. Edytowane 20 Lutego 2020 przez Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 20 Lutego 2020 12 minut temu, Bimbrownik napisał: Dobra ziemia to dobra ziemia. Ja mam Lightmix od Plargonu i po prawie 5 tyg lania samej wody dziś obrywałem od dołu kilka liści wielkich jak dłoń bo zasłaniały. Jeden wielki busz tylko bez treningu. To u mnie jest identycznie pod roslina duze liscie ktore zolkna powoli Ogólnie to patrząc na wcześniejsza fotorelacje to ta wyglada tysiąc razy lepiej w wieku 38 dni niż tamta panna w wieku 2 miesięcy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) Siema. Dzisiaj 43 dzień. Dalej sama woda. Mam pytanie czy lampę dać do góry czy tak może być? Pozdro Edytowane 25 Lutego 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Lutego 2020 @Scatman możesz dać wyżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 25 Lutego 2020 58 minut temu, Tester napisał: @Scatman możesz dać wyżej Dzięki. Zamierzam trzymać jeszcze ok 47 dni. Nie chce takiego typowego kanapowca ale to się okaże jak będzie szło ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Lutego 2020 @Scatman to ile ona kwitnie już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Lutego 2020 Jaką wysokość ma roślinka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 25 Lutego 2020 2 godziny temu, Tester napisał: @Scatman to ile ona kwitnie już? 31 dnia zaczęła kwitnąć czyli już 12 dni. 1 godzinę temu, mirecki napisał: Jaką wysokość ma roślinka? ok 20cm po LST Jednak przesadziłem. Ok 13-15cm ma z pewnością @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 26 Lutego 2020 Siema. mam pytanie. Jak stosować te nawozy? Widziałem tabelkę ale zbytnio nic nie rozumiem. Na litr wody mogę dać po 1ml nawozu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 26 Lutego 2020 @Scatman możesz, różnie growerzy stosują dawki całkiem inne niż zalecają producenci i wszystko ładnie rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach