doominik 933 Napisano 6 Lutego 2020 @Scatman wygląda ok. Daj jej na razie spokój i tylko woda na razie jak masz jakąś przyzwoitą ziemię. Kolor ma ładny i światło chyba tez masz dobre bo nie wyciąga się w ogóle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 6 Lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, doominik napisał: @Scatman wygląda ok. Daj jej na razie spokój i tylko woda na razie jak masz jakąś przyzwoitą ziemię. Kolor ma ładny i światło chyba tez masz dobre bo nie wyciąga się w ogóle. Ziemia plagrona. Światło też jest dobre kupione od gościa co robi panele LED. Jak będę kupował boxa większego to zamierzam kupić 60w lampę LED od niego. Liczę się z wydatkami szczególnie z prądem więc ledy dla mnie to jest podstawa Jak narazie ten box mi starcza ale zamierzam dorobić jakieś doniczki tak żeby mi w 2 panienki weszły ? Edytowane 6 Lutego 2020 przez Scatman 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Lutego 2020 2 godziny temu, Scatman napisał: Czyli narazie ok nie podlewać nawozów i lecieć dalej ? @Scatman no leć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Lutego 2020 Siema mam szybkie pytanie. Dzisiaj jest 28 dzień życia panienki. Pytanie mam następujące lać już jej jakieś nawozy czy nie ? Zaraz wrzucę fotkę więc bym ładnie prosił o doradzenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Lutego 2020 (edytowane) Przypominam ziemia plagron Edytowane 9 Lutego 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Lutego 2020 @Scatman wstrzymał bym się liście ma ładnie zielone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Lutego 2020 @Tester dzieki za szybką odpowiedź. A jak myślisz lampę trochę dać do góry? Zdaje mi się że jest bardzo niska jak na swój wiek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Lutego 2020 Bo tak mi się wydaje że ma maksymalnie 15cm po tym lst. No chyba że tak ma być. Łodyga ogólnie jest gruba jak widziałem taka fajna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 9 Lutego 2020 W następnym grow zakupie siatkę do boxa widziałem u ludzi te siateczki myślę że wtedy po równo każdy z liści by dostał światła. jak myślisz dobry pomysł ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Lutego 2020 nie wiem na jakiej wysokości masz tą lampę ustawioną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Lutego 2020 no siatka to dobry pomysł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 10 Lutego 2020 Moja po lst ma ok 30 cm wysokosci. Mam cfl 200w w boxie 50x50 i lampa jest ok 40cm od szczytów. Kiedy jest nizej to liscie zawijaja sie do gory. Ty masz ledy wiec mniej ciepła. Ustawilbym ja na ok 20 cm od szczytu i obserwowal reakcje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 10 Lutego 2020 3 godziny temu, Tester napisał: nie wiem na jakiej wysokości masz tą lampę ustawioną Ustawiona jest bardzo blisko lampy. Ok 10-15 cm od szczytu. Dzisiaj chyba postawie niżej chociaż już wątpię że urośnie i zostanie karłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Lutego 2020 @Scatman Godzinę temu, Scatman napisał: Ustawiona jest bardzo blisko lampy. Ok 10-15 cm od szczytu. Dzisiaj chyba postawie niżej chociaż już wątpię że urośnie i zostanie karłem to daj lampę z 10 cm wyżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 10 Lutego 2020 3 godziny temu, Tester napisał: @Scatman to daj lampę z 10 cm wyżej Ok dałem ok 10 cm wyżej. Jak myślisz jeszcze w górę pójdzie czy już za późno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Lutego 2020 @Scatman może jeszcze pójść w górę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 10 Lutego 2020 1 minutę temu, Tester napisał: @Scatman może jeszcze pójść w górę to zrobiłem tak jak napisałeś i grzecznie czekam. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) Ok dzisiaj jest już 31 dzień . Panna zaczyna kwitnąć Dawać nawozy czy dalej sama wodą podlewać ? Jeśli podlewać to jakim nawozem ? Mam 3 pack od biobizz. Znalazlem kawałek fajnego rozciągającego się sznurka więc trochę lst przerobiłem. Ta panna wygląda tak jak jakieś gówno według mnie czy wszystko gra i buczy z nią ? Myślę że za wvzesnie te lst zrobiłem i za blisko była lampa ustawiona. Podniosłem lampę wyżej jakiś czas temu i czekam aż jeszcze troszkę podrośnie Dodam zdjęcie jeszcze bez lampy żeby wszystko było ładnie widać Edytowane 13 Lutego 2020 przez Scatman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Lutego 2020 @Scatman jeszcze słabo kwitnie według mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 13 Lutego 2020 Teraz, Tester napisał: @Scatman jeszcze słabo kwitnie według mnie No słabo słabo ale już coś się pokazuje. Jakieś nawozy już dawać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach