Gość Napisano 26 Listopada 2020 21 minut temu, Zielone krainy napisał: @Vampidrut Jasne rozumiem. Dla jaj to napisałem bardziej niż na poważnie. 3-4 kg rocznie to dla mnie coś nieosiągalnego. A i z taką ilością nie byłbym w stanie sobie poradzić, ale rozumiem, że ty wiesz, co z tym zrobić ? Jedna sezonówka na out przy dobrych warunkach da 800g albo i więcej , czyli moje roczne zbiory to nie jest jakieś niewiadomo co. Ja po prostu lubie growing. A że pracuje też przy uprawie hemp (CBD) to mam 24h kontakt z „pannami” i dalej mi nie zbrzydło ???♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Listopada 2020 @Vampidrut Jasne rozumiem, dla mnie to ilości kolosalne, jakie są poza moim zasięgiem, a do tego tak wiele nie byłoby mi potrzebne. Jednak, jak ty masz tak duże potrzeby to spoko czemu nie. Sam jak ze swojej obecnej uprawy zgarnę 60-80 g to będę zadowolony, więc gramy w innych ligach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Listopada 2020 @Zielone krainy Nie idź utartymi schematami , a będziesz zbierał 100g+ z AF. Pozdrawiam i powodzenia z uprawami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Listopada 2020 @Vampidrut Patrzę na sprawdzone rozwiązania, ale też staram się być kreatywny, co z tego wyjdzie to czas pokaże. Dzięki i również powodzenia w uprawie. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2020 Podaje wynik Amnesia auto - 106g + 11g popkornu , po dokładnym pozbyciu się łodyg i zważeniu ich (9g) = 108g topów w słoiki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Grudnia 2020 @Vampidrut z jednego krzaka? To zdjęcie, na którym trzymasz świeży bukiet to ta jedna Amnesia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Grudnia 2020 @Bimbrownik tak to z jednego krzaka , Amnesia auto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Grudnia 2020 Będę dążył do takich wyników. Wszędzie piszą 40g, gdybym miał pewne 80 byłbym usatysfakcjonowany ale 100 z AF to coś co muszę osiągnąć. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2020 Namiot 60x60x160 , trzy automaty , wynik 306g w sumie do słoików . Ostatnia roślina wyschła Pineapple Express 102g. Wcześniej Lemon Haze 98g i Amnesia 106g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Grudnia 2020 @Vampidrut Gratulacje , świetny wynik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lipca 2021 OG Kush Auto (Gnomes Seeds) Z pod - Lmatek Attis 300W / Mantis 25W UVA/UVB. W - Plagron Growmix (ziemia). Kamione , mineralno uniwersalnie - Plagron - Terra Bloom , Green Sensation , Royal Sugar. Jak na automat ,to moim zdaniem, jest bardzo OK. IMG_3502.mov @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 19 Października 2021 (edytowane) @Vampidrut Sprawdź skrzynkę 😜😊 Royal Sugar - do kiedy dawałeś tak jak podaje preducent i w tych samych dawkach? Edytowane 19 Października 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2021 @Krzysztof_Krzys siema , nie mam nic w skrzynce 🤷🏻♂️ Coś chyba nie trybi . Royal Sugar leci u mnie od 1 tygodnia flo do 5 tygodnia - 50% dawki , a około 4 tygodnie do końca 100% dawki . Pozdr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 19 Października 2021 @VampidrutTo całkiem inaczej jak zaleca producent 🤔. Podeslalem wiadomość raz jeszcze. 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 6 Lutego 2022 Pierwsza kosa amatora :) Critical Rqs, około 50g. Potem poszła druga.Niestety bez zdjęć.Też około 50g suchego palonka :) Potem trzecia.Już trochę lepiej.65g suchego plus kilka g popcornu.Dla mnie pełen sukces.Ponad 160g suchego, dobrego jaranka. @Zielone krainy Wnioski po pierwszej uprawie.Najtrudniejsze co jest do zrobienia to dobrze wysuszyć :) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Lutego 2022 @Lasir Gratulacje. Jak chodzi o suszenie to owszem, gdy nie można zaapewnić odpowiednich warunków to jest ono sporym problemem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 1 Czerwca 2022 Drugie podejście.Plon skromniejszy ale broni się mocą o wiele skuteczniejszą (popcorn z piekarnika :) ). Critical RQS Dla leniwych polecam mikoryzę bo to ona uratowała mi sprawę czuję :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 686 Napisano 22 Czerwca 2022 Biscotti 2.0 Gotowy temat po miesięcznym curingu Purple stardawg Gotowy temat po miesięcznym curingu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 686 Napisano 3 Lipca 2022 Dzisiaj dosZly wkoncu moje najlepsze rzeczy tym roku które udało mi się machnąć. A wiec.. baccio gelato Cali cherry pie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 686 Napisano 14 Lipca 2022 Mokum’s tulip 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach