Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Pablo 1988 napisał:

@Góral tez mam te pestki właśnie dalem do kiełkowania i sam jestem ciekaw długo miałeś wega??;)

7 tyg jak dobrze pamiętam.A co do mocy i smaku pierwsza klasa żałuję że wcześniej nie pomyślałem o uprawie 😃😃😃

Edytowane przez Góral

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)

A mógł byś zrobić temat o tym ciekawy proces  i efekt mega

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@mateo Za ok 8 tyg mam kosę. To co miało być prze turlane z tego rzutu zostało zrobione. Będzie nowy rzut to coś wrzucę. A co do procesu w huj łatwy. Ogarniasz temat tak żeby były same bobki (duże kole odpadają od razu) wrzucasz to do tublera i kręcisz na najniższych obrotach tak żeby one się jak najbardziej turlały lub mieszały. Co ok 20min kontrolujesz sytuacje w środku i gotowe.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A dużo materiału odpada czy dosypujesz np haszu żeby się oblepiły bardziej?

A cylinder z czego jest ? To przed cxo po trymie

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Boczelli @mateo co do odpadów zależy od materiału jaki jest. Jesli temat jest mało zbity będzie dużo odpadu do 30%. Mój tambler ma 180 mikronów. Kręcę bez dodawania niczego. Wszystko jest po normalnym dobrym trymie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...