Kibic 230 Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 szajs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 nawet sobie tym dupy nie zawracaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 to dramat jest, nic na tym nie urośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 Panowie to proszę podpowiedzcie skad mogę zamówić i jaka moc mniej więcej koszta za lampę ?wiem że muszę jeszcze wiatraki filtry ale na spokojnie najpierw pestki i lampę Boksa będę robić sam 50×115 wysokość 165 175 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 wyjdzie Ci 0,57m² czyli potrzebujesz 50 000lm @Pablo 1988 wyjdzie Ci 0,57m² czyli potrzebujesz 50 000lm Tu masz link do kalkulatora https://marihuanaforum.pl/kalkulator/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @vego1989 dobra dzięki ale wolałbym propozycje jaka lampę zakupić nie znam się na tym dlatego pytam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 znasz już wartość lm. Więc musisz cos poszukac, tanio nie będzie na taki mertaz. Zastanów się czy nie lepiej zrobić mniejszego boxa, np. 60x60 i do takiego wystarczy Ci marshydro ts600 100W (chciaz ta lampa niby jest do 45x45)mam taki namiot i tak lampę, po pierwszej uprawie wynik 120g gotowego materiału. Kosztuje ok 400-500zl. @vego1989 ewentualnie ledam jeszcze możesz zakupić, bodajrze 2lade po 60w i tez robi robote @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 Czy mogę prosić o jakiegoś linka do lamp 50 000 lumenów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obimichgg 15 Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 tak najtaniej to chyba wyjdzie kupić 4x taki cfl zamątować https://www.growweed.pl/pl/p/Lampa-CFL-Elektrox-125W-DUAL-wzrost-kwitnienie/1932 jedna lampa jest wydajnośći 100lm/w czyli jedna przy mocy 125w daje nam 12 500 lumenów czyli 4 powinny dać 50 000 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @obimichgg dzieki kurcze to parę złoty kosztuje ale jednak wolałbym jedno częściowa lampę za przyzwoite pieniądze szukam szukam i jakieś chińskie śmieci wyskakują nie mogę znaleźć 🤔😏🔨🔨🔨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 Podaj budżet, jaki masz na panel led . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obimichgg 15 Napisano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) @Pablo 1988 Niestety z tych marek co znam to tak średnio coś pod tą konkretną ilość lumenów ale https://www.growweed.pl/pl/p/Mars-Hydro-TS-1000-150W-lampa-LED-Grow-TS1000/3118 ten mars hydro wydaje się być najbliżej (jest mały zapas ale jest potencjometr więc można regulować ) a poza tym sprawdzona marka i przy ledzie na ten metraż taniej chyba będzie ciężko Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez obimichgg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Zielone krainy 500 zł nawet nie wiem czy wystarczy? ale wszystkie wasze porady bede rozważane nie mogę znaleźć tej cholernej lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 To chyba jedyną w miarę sensowną opcją jest Ledam, jaki to ledwo udźwignie, ale udźwignie, chodzi o panel 4x Citizen CLU048 140W, ale koszt to 594 zł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Zielone krainy czyli moge taka śmiało zamawiać ? To na allegro szukac tego modelu ?? Chce tam wsadzić 3 auto white widow / russian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 Nie, na stronie Ledam, tutaj linków nie wolno dawać, bo taki jest regulamin forum, więc nie będę wrzucał linków, to służy bezpieczeństwu użytkowników. Znajdź sobie oryginalną stronę Ledam. pl, tam znajdziesz ten panel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Zielone krainy dobra spoko nie wiedziałem inwigilacja jest wszędzie zerkniesz okiem na fotę zrobie screna czy to ta?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 Ok nie ma sprawy. @Pablo 1988 Albo napisz na pw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 Tak chodzi o ten panel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach