Pan 79 Napisano 16 Września 2019 tylko naginaj jak będzie miała sucho by nie połamać jej :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Września 2019 wystarczy wyczucie ona i tak jest nagięta tylko dogiąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Września 2019 Jesli nie masz wystarczajaco dlugiego drutu, to wkrec w donice srube ( najlepiej od gory w brzeg donicy) i do tej sruby przywiaz glowny szczyt naginajac go jednoczesnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 16 Września 2019 Oki to może zrobię to za pomocą sznurków? Z tym że nie wiem czy będzie to dobre jak wczoraj ją podlewałam... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Września 2019 mogą być i sznurki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 16 Września 2019 @Tester Oki a co do gięcia to może poczekać z 3-4 dni aż podeschnie? Czy mogę działać już teraz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Września 2019 Jesli sie boisz to poczekaj do jutra, jeden dzie nie robi tu roznicy. Twoja panna jest juz wygieta, ty ja tylko dogniesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Września 2019 od razu rób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 16 Września 2019 @CheMsKuN @Tester Oki około 20 będę w domu to od razu się za to zabiorę. Tylko główny szczyt dogiąć, czy pozostałe także? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Września 2019 @Dominika3 tam gdzie powyłaził drut @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 16 Września 2019 @Tester Oki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 16 Września 2019 z ta śrubą w rant doniczki to dobry pomysł ,ja kupiłem sznurek budowlany i tym robię lsd może trochę cienki ale staram się kontrolować naprężenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 17 Września 2019 (edytowane) Zrobiłam z koleżanką tak jak na poniższych zdjęciach: Nie wiemy czy dobrze zrobiłam ale oprócz głównego szczytu (widocznego na pierwszym zdjęciu) dogiełam również dwa inne (zdjęcie nr 2) do ziemi by odsłonić mniejszej szczyty (o ile można tak to określić) bo liście je zasłaniały i nie dochodziło do nich światło ? Jeśli coś zrobiłam źle proszę o info wtedy poprawię co zepsułam ? Edytowane 17 Września 2019 przez Dominika3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 17 Września 2019 @CheMsKuN @wielkitopek @Tester Proszę Was o ocenę ? Z góry dziękuję ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Września 2019 @Dominika3 niby dobrze jest niech rośnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Września 2019 Wzorowe lst 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 17 Września 2019 @Tester @CheMsKuN Bardzo Wam dziękuję za info bo nie powiem że troszkę zaczynałam się stresować czy dobrze zrobiłam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 17 Września 2019 @Dominika3 jest oki ? jeszcze nie wiesz ile taki krzaczek jest w stanie wytrzymać ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Września 2019 (edytowane) Teraz ma oklapnięte liście, ale to pewnie po wczorajszym LST - tak mi się wydaje ? Edytowane 18 Września 2019 przez Dominika3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Września 2019 możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach