Dominika3 102 Napisano 6 Września 2019 (edytowane) @Tester @CheMsKuN Aha czyli wyszłam troszkę na idiotkę odnośnie filtra ?? Ok już wszystko wiem dziękuję za info ? Edytowane 6 Września 2019 przez Dominika3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Po LST kolezanka moze lekko zamulac przez max. 1 dzien, potem wszystko wraca do normy. Mlodego planta jak tylko wykielkuje dajesz od razu pod zrudlo swiatla, w Twoim przypadku panel led. Jesli nie dasz mu swiatla, albo dasz mu za malo swiatla, plant bedzie sie wyciagal. Filtr weglowy jest zawsze z jednej strony zamkniety, jak inaczej mialby filtrowac powietrze. ? Nic tam w tym filtrze nie odkrecaj i nie odrywaj ? Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 7 Września 2019 2 godziny temu, CheMsKuN napisał: Po LST kolezanka moze lekko zamulac przez max. 1 dzien, potem wszystko wraca do normy. Mlodego planta jak tylko wykielkuje dajesz od razu pod zrudlo swiatla, w Twoim przypadku panel led. Jesli nie dasz mu swiatla, albo dasz mu za malo swiatla, plant bedzie sie wyciagal. Filtr weglowy jest zawsze z jednej strony zamkniety, jak inaczej mialby filtrowac powietrze. ? Nic tam w tym filtrze nie odkrecaj i nie odrywaj ? Pozdro. @CheMsKuN Tak właśnie myślałam że po LST miała leciutki stres ? bo dzisiaj zaczęła odzywać ? Co do kolejnej koleżanki to dałam ja wczoraj właśnie od razu do boxa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 @Dominika3 A Ty nie chcialas miec docelowo 4 roslin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 7 Września 2019 (edytowane) @CheMsKuN @CheMsKuN 3 ? i już od kilku dni Panny które miałam z auto devila byłyby w boxie no ale nie wykiełkowały mi ? robiłam Precrushing i nawet po tym nie wywaliło kiełków ? No ale szybko zadziałałam i zakupiłam kolejne pestki: Kiełkuje dwa po prawej ? Tzn. North F1 jest już w boxie i czekam na Criticala ? Edytowane 8 Września 2019 przez Dominika3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 7 Września 2019 A co do Panny to tak wygląda po LST, dzień 21: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 7 Września 2019 @CheMsKuN Tylko nie wiem czy czasami główny szczyt nie powinien być ciutkę niżej? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Dziewczyna sie juz na drugi dzien podniosla ? Mozesz ja dogiac, chodzi mi o glowny szczyt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Września 2019 @Dominika3 wiadomo że szczyt będzie szedł w górę możesz jeszcze go dogiąć drugim drutem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 7 Września 2019 @Tester Tak właśnie się nad tym zastanawiałam ale nie byłam pewna czy nie zaszkodzę w ten sposób, ale jeśli nie to gdy wrócę z zakupów to tak zrobię ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Jak juz bedziesz na zakupach, to kup mi przy okazji flaszke absoluta, dzisiaj znowu mam ochode na wodke ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 8 Września 2019 W dniu 07/09/2019 o 12:40, CheMsKuN napisał: Jak juz bedziesz na zakupach, to kup mi przy okazji flaszke absoluta, dzisiaj znowu mam ochode na wodke ? Alkohol to zło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 8 Września 2019 Właśnie podlałam koleżankę około 0,5 L wody z nawozem bio-grow od biobizz. Na litr wody dałam 1ml nawozu ? Producent zaleca między 2 a 4 ml więc dałam połowę minimalnej ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 8 Września 2019 @Dominika3 no i dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 10 Września 2019 I co z Twoja panna, moze jakis upek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 10 Września 2019 @CheMsKuN coś Dominika się nie udziela może taka pogoda ? ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Września 2019 @CheMsKuN @Kielnia Dzisiaj dodam foteczki ? Przepraszam ale miałam teraz małe urwanie głowy bo mój tata jest w szpitalu. Na szczęście już jest wszystko ok i o 10-tej jadę go odebrać, także popołudniu na pewno dodam kilka nowych foteczek no i będę miała kilka pytań ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Września 2019 Tak na szybko ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 11 Września 2019 @Dominika3 dobrze leci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 11 Września 2019 @Golden Boy Później dodam trochę lepsze fotki z flashem bo przy odpalonym panelu to nie to samo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach