Tester 1,408 Napisano 1 Września 2019 Powinien bo jak nie to sprzedawce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 1 Września 2019 Hahaha ? no wtedy to bez dwóch zdań @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 A więc z koleżanką było chyba ciutkę gorzej bo na kilku kolejnych czubkach listków chłopak zauważył brązowe plamki : @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 Przepraszam że tak na raty dodaje ale z telefonu za jednym zamachem mogę dodać fotki o łącznym rozmiarze 9.77mb - nie wiem dlaczego... A więc kazałam chłopakowi aby zmierzył PH no i niby jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Września 2019 @Dominika3 a dałaś nawilżacz już ? 2 minuty temu, Dominika3 napisał: Przepraszam że tak na raty dodaje ale z telefonu za jednym zamachem mogę dodać fotki o łącznym rozmiarze 9.77mb o co tu chodzi? bo zmniejszyliśmy rozmiar dodawania zdjęć ale jest to blisko i tak 10 MB na jednego posta więc nic nie powinno brakować, coś się działo źle czy jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 Więc dałam panel tak wysoko jak tylko się dało i włączyłam go tylko na fazę grow. Zobaczę co to będzie jutro... Ogólnie to nie wiem czy czasami nie jest to wszystko spowodowane tym iż przy podlewaniu 3 dni temu by obniżyć pH dodałam regulatora - oczywiście dawałam mniej na początku niż zalecał producent i sprawdzałam jaki jest i dodawałam go tak długo aż uzyskałam mniej więcej 6.0. Dodam że regulator firmy Target. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 8 minut temu, Tester napisał: @Dominika3 a dałaś nawilżacz już ? o co tu chodzi? bo zmniejszyliśmy rozmiar dodawania zdjęć ale jest to blisko i tak 10 MB na jednego posta więc nic nie powinno brakować, coś się działo źle czy jak ? Ok z tym że mój tel ma bardzo wysoką rozdzielczość co przekłada się na wagę zdjęć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Września 2019 @Dominika3 a te teraz robione fotki to telefonem ? bo nie ważą jakoś dużo, wszystko ci działa na telefonie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 Aha miałam dodać że temperatura 25 stopni a wilgotność 48%. Cały czas czekam za tym cholernym nawilżaczem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Września 2019 jak PH jest dobre to jest ok, bardziej ta temperatura i wilgotność zła to spadła ostro temperatura @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 Teraz, Tester napisał: @Dominika3 a te teraz robione fotki to telefonem ? bo nie ważą jakoś dużo, wszystko ci działa na telefonie ? Tak, fotki były robione i dodane bezpośrednio z telefonu. Wcześniej co prawda dodawałam je na kopa a z kompa tutaj i wchodziło nawet 5-6, ale to akurat mało ważne bo pierwszy raz i chyba ostatni dodawałam bezpośrednio z tel ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Września 2019 @Dominika3 ale co na raz się nie da z telefonu kilka fotek dodać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 2 minuty temu, Tester napisał: jak PH jest dobre to jest ok, bardziej ta temperatura i wilgotność zła to spadła ostro temperatura Tzn temperatura chyba powoli się normuje bo jest teraz 26.1, a wcześniej z tego wszystkiego sprawdziłam temperaturę "na gorąco" przed odpaleniem lampy ? Także przepraszam za mój błąd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 1 minutę temu, Tester napisał: @Dominika3 ale co na raz się nie da z telefonu kilka fotek dodać ? Jeśli ktoś ma dużej rozdzielczości telefon i np jedno zdjęcie waży około 6-7 mb to na to wychodzi że tylko jedno - przynajmniej u mnie tak jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Września 2019 @Dominika3 ale te co dałaś nie ważą aż tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 2 minuty temu, Tester napisał: @Dominika3 ale te co dałaś nie ważą aż tyle Mi się wyświetlał cały czas błąd z informacją że mogę dodać fotki o łącznej wadze 9.77mb gdy chciałam dodać więcej niż jedną. Próbowałam odświeżać stronę w tel i dodawać ponownie ale było to samo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 Chyba że to ja miałam jakąś chwilową zawieszkę z tel. Jutro sprawdzę tą opcję ponownie i najwyżej dam Ci znać czy to typowo u mnie jakiś babol wyskoczył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 2 Września 2019 @Dominika3 ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 2 Września 2019 A roślinka ma wilgotną ziemie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 2 Września 2019 2 minuty temu, Filozof napisał: A roślinka ma wilgotną ziemie? Hejka ? Oczywiście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach