Tester 1,408 Napisano 3 Października 2019 licha w sensie? po fotkach zbytnio tego nie widać, w sumie była przesuszana i zbytnio nadmiar miała pierwiastków więc mogło się to odbić trochę na niekorzyść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 4 Października 2019 @Tester Chodzi mi o topki ? Mam też pytanko co do liści. Mogłabym ich trochę wyciąć? Bo naprawdę sporo ich jest no i zasłaniają kilka szczytów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 4 Października 2019 dokładnie trochę już przeżyła a że to auto nie nadgoni tego ,sezony więcej wybaczają ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Października 2019 @Dominika3 ja bym zostawił liście ewentualnie powyginał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 4 Października 2019 Oki to spróbuję je jeszcze jakoś powyginać choć ciężko z tym jest bo przez ostatnie dwa dni tak robiłam i to kilka razy w ciągu dnia ale szybko wracają na swoje miejsca, ale jeszcze pomyślę nad jakimś patentem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Października 2019 @Dominika3 to one jeszcze nie pachną? moja auto kong 4 po 4 tygodniach pachniała już tak wyraźnie, że każdy kto wchodził do salonu się uśmiechał. Moja żona już ją czuła po 3 tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 4 Października 2019 @doominik Nie pachną? Pachną i to jak ? Jak otwieram boxa to nie raz aż nie chcę go zamykać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Października 2019 10 minutes ago, Dominika3 said: @doominik Nie pachną? Pachną i to jak ? Jak otwieram boxa to nie raz aż nie chcę go zamykać ? Ja źle przeczytałem puchnąć/pachnąć? chowam się do jamki... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 4 Października 2019 @doominik Aaaa hehe spoko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Października 2019 Jak wytniesz ze 2-3 wiatraki zaslaniajace topy to nic sie nie stanie. A co do kwiatow to one dopiero zaczynaja sie formowac, daj im troche czasu, napewno spuchnal na maxa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 4 Października 2019 @CheMsKuN Właśnie byłoby ich ciut więcej niż 2-3 ? Więc chyba zostawię tak jak jest - ewentualnie dzisiaj coś pokombinuję by je jakoś delikatnie powyginać i pochować Co do kwiatów to jak myślisz ile mniej więcej jeszcze im zostało? Pewnie jeszcze dobre 3 tygodnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Października 2019 Watpie zebys wyrobila sie w 3 tyg., z tego co widze kwiaty dopiero sie tworza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 6 Października 2019 @CheMsKuN Spoko A co do wilgotności to obniżyć ją jeśli w fazie nocnej jest między 65-72 a w dzień 52-65? Bo to chyba za wysoka wilgotność jak na flo, czy nie przejmować się tym i zostawić tak jak jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 8 Października 2019 @Tester @CheMsKuN @doominik Jeśli po podlewaniu z koleżanką jest niby ok to zacząć powoli nawozić na flo, czy wstrzymać się i lać tylko samą wodą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Października 2019 Jak jest ok to lej nawoz na flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 8 Października 2019 @CheMsKuN Oki a lać bio-bloom-a, czy top-max-a? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Października 2019 @Dominika3 sprawdź jak tam pisze na etykiecie z dawkowaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Października 2019 Oni pisza zeby lac i to i to, ale ja bym lal najpierw tylko bio-bloom a juz jak utworza sie topy dodal bym top max. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Października 2019 @Dominika3 Ja bym lal, tylko zaczal od polowy dawki, nauczony doswiadczeniem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 8 Października 2019 @Tester @CheMsKuN @doominik Oki to zacznę od bio-bloom-a ? Dawka zalecana przez producenta do 2ml na litr więc dam połowę tego ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach