Dominika3 102 Napisano 27 Września 2019 (edytowane) @Tester Oki ? Jak wrócę do domu to zrobię fotki. Jak koło 9-tej wychodziłam to wyglądała nawet chyba ok. Edytowane 27 Września 2019 przez Dominika3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 27 Września 2019 Fotki z chwili obecnej: Chyba zaczyna być jej lepiej ? Co myślicie? @CheMsKuN @Tester @wielkitopek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 27 Września 2019 @Dominika3 też mi się tak wydaje topy się podniosły ,liście też jak by lepiej ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Września 2019 jak tam ziemia wilgotna jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 27 Września 2019 @Tester Ogólnie jest troszkę wilgotna. Za to koleżanka bardzo ładnie odżyła ? Za moment dodam foteczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 27 Września 2019 Z chwili obecnej: Teraz wygląda super w porównaniu do poprzedniego stanu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Września 2019 @Dominika3 to daj jej coś jeszcze wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 27 Września 2019 @Tester Jeszcze wody jej dać? A nie przeleję jej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Września 2019 raczej nie jak to pomaga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 28 Września 2019 @Tester Oki. To może jeden kubek 400 ml i zobaczę co będzie się z nią dziać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Września 2019 @Dominika3 tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 28 Września 2019 @Tester Oki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 28 Września 2019 W koncu ruszyla w gore, miejmy nadzieje ze sie jeszcze wyciagnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Września 2019 @Dominika3 Jaką masz temperaturkę i wilgotność w boxie? jak z 25'C i około 50% to roślina będzie tej wody już ciągneła trochę wiecej na tym etapie. Jakiśczas temu pomagałem koledze z jego krzakami, to miał w w lato 27-28'C uprawa w szklarni, to trzeba było je podlewać praktycznie codziennie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 28 Września 2019 @doominik Hejka ? temperatura między 25-26, wilgotność 55 przy włączonym panelu, a przy ciemni 23 stopnie i wilgotność między 60-70. To fakt muszę częściej dawać tutu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Września 2019 @Dominika3 Ja w podobnych warunkach małega krzaczka podlewałem gdzieś co 5 dni o taki był: jak jeszcze trochę podrósł i zaczął kwitnać oddałęm go koledze i po miesiącu był podlewany już co max 3 dni: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 28 Września 2019 @doominik No na tej drugiej fotce ładnie doszła do siebie i ładnie leci Ja robiłam podobny błąd i lałam średnio co 6 dni i widziałeś jak wyglądała wcześniej ? Teraz już tylko co 3 dni będę lała i trochę ponad literka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Września 2019 @Dominika3 Sporo chyba też zależy od rodzaju podłoża. Sam nadmiar wody nie jest problemem sam wsobie, tylko brak dostemu korzeni do powietrza-w systemacg hydro można mieć korzenie praktycznie zalane wodą, tylko btrzeba mieć mocne napowietrzanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 29 Września 2019 @doominik Podłoże na szczęście jest dobre i nie brakuje mu powietrza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 29 Września 2019 No to mogę stwierdzić że koleżanka wróciła do formy ? Podlewana przedwczoraj ponad litrem samej wody. Fotki z chwili obecnej: Przy kolejnym podlewaniu chyba dodam już nawozu na kwitnienie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach