WBB 2,119 Napisano 5 Marca @vego1989 no jak powiedziała, że taki duży foliak to aż westchnąłem Hmmmmm... chyba wiedziała o czym pomyślałem 🙂 No dział WARZYWNIAK przydał by się chyba. Ja już przejąłem donice z 2 borówkami bo też im pokażę jak się to hoduje. Ale na razie zimują przy oknie bo nikt mi nie chce wskazać miejsca gdzie je wsadzić a potrzebuję placu docelowo na 4-6 sztuk 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Marca @WBB medzy pomidorami a ogorkami wsadzisz automaty i bedzie zajebiscie 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 5 Marca @vego1989 nie bo przylezie teściowa i powyrywa chwasty 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 5 Marca @vego1989 @WBB jest dzial inne fotorelacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 5 Marca @WBB ja mam chyba 2x3m i 1.9m wysoka w najwyzszym punkcie i jest nisko aby caly sezon rosly w niej pomidory albo ja nie umiem ich prowadzic🤣 powierzchniowo tez nie ma szalu ale da sie pomiescic troche wazyw i kilka krzakow weeda😂 foliaka mialem troche wiekszego ale pierwszy szkwal i polecial z wiatrem🙈 @WBB jak dobrze je rozmiescisz to prawie ich nie widac🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 5 Marca To i ja się podepnę z pytaniem jeśli można. Wysiewał ktoś pomidorki i inne warzywka do ziemi lightmix? Jest ok? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Marca @moonka pamiętam właśnie jak nie tak dawno pytałeś co zrobić z tym skyrwielem dużym, jak go chyba sznurkiem naciągałes 😀😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 5 Marca (edytowane) @vego1989 tak wlasnie bylo😅😂 roslo to i roslo i konca nie bylo😂 @Lady Green u mnie siedza w lightmix. Kilka dni temu pokazaly pierwsze listki i na ta chwile wszystko jest ok. Jednak te, ktore stoja w malym boxie i maja wiecej swiatla rosna duuuuzo szybciej. Sa w woreczku bo mialem taki maly set do startu pomidorow ale wywalilem oryginalna ziemie i wsypalem lightmix plagron Edytowane 5 Marca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,138 Napisano 5 Marca (edytowane) @moonka dziękuję pięknie za odpowiedź. W takim razie dzis lub jutro musze zacząć działać. Takie mini doniczki kwadratowe jak u Ciebie stoją pomiędzy dużymi będą wystarczające na 2 miesiące? Obawiam się właśnie ze w namiocie wzrost tych sadzonek pójdzie szybciej niz na parapecie... Edytowane 5 Marca przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 5 Marca @Lady Green nie mam pojecia ale wiele zalezy od tego ile czasu beda w boxie. U mnie troche podrosna i najwyzej trafia na "parapet" jesli neda za duze do boxa a na zewnatrz bedzie jeszcze zimno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 5 Marca Takie małe po 3 tygodniach już są bardzo ładnie ukorzenione po 2 miesiącach będą miały już ciasno może w 1l lepiej niż takie 300ml 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 5 Marca @Lady Green ja tez startuje warzywa w light mixie. Te male doniczki sa na max miesiac, ale zawsze mozna pozniej przesadzic najlepsze sztuki do większych na kolejny miesiac @moonka na pomidorach tez spokojnie mozesz robic lst, topping czy co tam ci sie zamarzy jak sa za wysokie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 5 Marca @Boczelli tak wiem o tym ale mi i tak w pewnym momencie braklo na nie miejsca. Byl moment, ze juz nikt nie mogl patrzec na pomidory i rozdawalem je znajomym zeby tylko sie ich pozbyc. W tym roku pojde bardziej w koktajlowe bo jakos szybciej schodza a i syn na przy nich radoche gdy moze pozrywac troche kolorowych kuleczek🙃 przedzierajac sie przez konopny las🤣🙈 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 5 Marca @moonka ja tez mialem od groma to tez rozdawalem, a potem wpadlem na pomysl i zrobilem suszone w oleju i w sloiki 😋 Moje pierwsze przetwory nie liczacz tych konopnych 😅 chyba sie starzeje bo bylem z siebie dumny jak nigdy 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Marca (edytowane) Co to mam zrobić z tymi z obciętymi głowami? Odginam lekko odrosty na bok bo nie wiem co tu innego mogę wymyśleć... ten jest po toppingu A drugi jest po FIMie Bo był mniejszy niż ten do toppingu a pomyślałem, że zobaczę jakie będą różnice. Grzywkę mu obciąłem ale ona jakoś się tam odradza i rośnie. Duże mają dzisiaj 29 dzień wega, małe 21. Najbliższy piątek/sobota będę przełączał. Edytowane 11 Marca przez WBB 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Marca @WBB spoko z nimi zrobiłeś, te dolne partie wyrownaja sie jak prselaczysz na flo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 11 Marca @WBB ja odginam te dwa węzły co pomiędzy nimi robię topping. Żeby te dolne do nich się wyrównały. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Marca @WymiataczMega tylko te najwyższe nie wiem jak złapać ale chyba na takim długim drucie jakoś by trzeba. I tam jeszcze nie mam co złapać bo małe tamte odrosty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 11 Marca @WBB jak byś kobiecie nogi rozchylał😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Marca @WymiataczMega to dobrze, że mi węgorze wyszły bo bym je tam kilka godzin znowu rozkładał 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach