WymiataczMega 2,336 Napisano 12 Lutego @WBB czarnoskóry tak cię nazwał?😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 12 Lutego @Mr.Green oooo, i znowu się zgadzamy. 🙂 @WBB no ten rozszyfrowany to też zdecydowanie zbyt poważnie brzmi dla Ciebie... Ja mam swoją wersję. 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego 41 minut temu, WymiataczMega napisał: @WBB czarnoskóry tak cię nazwał?😉 Ani jednego kumpla czarnoskórego nie mam 🙂 30 minut temu, Lady Green napisał: Ja mam swoją wersję. 🤭 Ja Cię nie przezywam... Ale mogę młodego zaprząc to Ci wiązankę ułoży jak chcesz 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @WBB straszysz i straszysz tym młodym.. a ma on chociaż 18 skończone ? 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 12 Lutego @WBB ja Ciebie też nie przezywam... 🙄 Nigdy nie przezywam ludzi, nie oceniam... Żartowałam a Ty mnie straszysz... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego 5 minut temu, Mr.Green napisał: @WBB straszysz i straszysz tym młodym.. a ma on chociaż 18 skończone ? 😄 No.... za 10 lat 🙂 @Lady Green juz czytałem z Twoich ust i chciałem Cię uprzedzić... i nie mów, że się boisz 8 latka 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 12 Lutego (edytowane) 4 godziny temu, WBB napisał: @Lady Green juz czytałem z Twoich ust i chciałem Cię uprzedzić... i nie mów, że się boisz 8 latka 🙂 Przemilcze już to... tak będzie lepiej. Doceń to, bo chętnie bym się odniosła. 🙂 Edytowane 12 Lutego przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Lutego Ostatni raz się dalem nabrać na jakieś stare ziarno. Z kolejnych 4 wyszły 2. Będą 4 donice 10 litrowe i 2 5 litrowe. Te małe mają tydzień opóźnienia. Lewy górny róg jakaś bardzo biedna ale musi zostać. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 18 Lutego Paleta i cegly... Zaczyna robic sie ciekawie😂🙃 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Lutego @moonka w sumie takie bloczki betonowe fajnie by akumulowały ciepło na noc ale styropian bardziej praktyczny i lżejszy 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 19 Lutego U mnie tez jedna stoi na ceglach, bo nie miałem akurat nic innego godnego zaufania pod reka 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Lutego 11 dzień weg. LST już dzisiaj zrobione. Leje wodę+PowerRoot+PureZym. Dzisiaj delikatnie GreenSensation po tych wiązaniach. Te dwie małe mają 3 dni. 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego Już glebę zaliczyły 🤭 szybko widzę że dalej hpsem napierdzielasz pozdrowionka i powodzonka 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Lutego @WBB Jeszcze dobrze liczyć się nie nauczyły, a ty już pokazałeś im gdzie parter 🤣? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Lutego Dobre wiązanie sąsiad, jak na mineralnych? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Lutego Kurde zawiesiło mnie na tydzień prawie. Baba ostro warczy... ale już nie będę 🙂 Zaległe węgorze wreszcie dojechały. @Grzechoczący Grzechotnik nie wiem czy nie za szybko wiązane. A jak na mineralnych to sąsiad szczerze nie wiem.... bo jeszcze nic nie leje tylko PowerRoot. Ale butelki ładniejsze nić BioBizz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 29 Lutego @WBB pańciu daj no jakieś zdjątka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lutego Ooo dokładnie, jest już zapełniony boxik ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 29 Lutego Żaden problem jak pełny. Cyk paleciak i przewóz do wiekszego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Lutego (edytowane) @WymiataczMega @vego1989 sprzed tygodnia tylko mam. Trzeba by zrobić ale dopiero jutro w wczoraj chciałem podlewać ale tam wody do jutra im wystarczy. Ta jasna fotka to testowo z ustawianym ręcznie balansem bieli jak Władimir sugerował 🙂 Najgorsze jest to, że wczoraj zjarałem ostatnią lufę materiału. Więc teraz opalanie luf albo ten stary smakujący jak kupa zeszłoroczny materiał mi został. Edytowane 29 Lutego przez WBB 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach