WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @Mr.Green ja najpierw wyśrubuję wynik na hpsie i później jak zmienię na leda zobaczymy czarno na białym różnicę 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @WBB Ty tu rządzisz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego (edytowane) Wstawię sobie tutaj kalendarz nawożenia. Nie wiem po co mnie pytają ile sztuk i jaka powierzchnia (poniżej 1m2 nie przewidują) jak na końcu i tak określam, że na 1 litr dawkę potrzebuję.... I jest tak samo jak w BioBizach, od 1 tygodnia piszą ładować nawozy.... hmmm 🙂 ps. już wiem czym pachnie PowerRoots.... kiedyś był taki syrop na kaszel i Tussipect się nazywał.... ten sam zapach 🙂 Edytowane 12 Lutego przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @WBB jak przesadziłeś z tusipectem to ponoć fajna bania 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @Mr.Green ponoć tak. Ale jakoś się pozyskuje z tych syropów efedrynę i dlatego niektóre wycofano.... ja i tak nie wiem jak ją pozyskać 🙂 Odpowiadam sobie dla potomnych.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 12 Lutego @WBB czuję się urażony. Ze dwa dni nie będę się odzywał 😉. Prondolinko przyjmowane? U mnie suto😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @WymiataczMega chodź, przytulę Cię 🙂 Prondolinko... nie wiem co to ale domyślam się. Pisałem gdzieś ostatnio, że węgorzy nie dowieźli. Ale za tydzień to już muszę 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 12 Lutego @WBB a nie będziesz za włosy ciągnął? Dokładnie w tym kościele dzwoni👍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @WymiataczMega albo nie, bez przytulania... bo jak żeś się nafurał to mnie będziesz chciał dymać 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @WBB zawale ma i szuka ofiary 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @Mr.Green no wiem..... a za szczura teraz to i loda zrobi 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego @WBB nie mogę się przyzwyczaić do tego awatara Twojego xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @vego1989 ja jeszcze też nie. Ale mi się w miarę podoba... ładny 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lutego @WBB taki zielony, amerykański 😅😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,136 Napisano 12 Lutego @WBB poważniej się prezentowałeś z literką W. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @Lady Green nie, bo to mogło być W jak Wagina 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,136 Napisano 12 Lutego @WBB masz racje, literka W jednak nie dodawała Ci powagi... Jak tak teraz myślę to chyba nic nie jest w stanie tego zrobic. 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @Lady Green kamuflaż musi być 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Lady Green te W było takie poważne jakby miał na imię Wiesław.. Pan Wiesław 😄 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego Rozszyfruje Wam mój nick... Wielki Biały Brat... Nie wiem skąd się to wzięło 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach