Resio666 666 Napisano 3 Lutego @Prepers wiesz trawka to dalej trawka ( cud natury) a kawa to dalej kawa zwykła czarna woda z dodatkiem kupy 😝😝 pot małego makumby 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego 36 minut temu, Prepers napisał: @Mr.Green kurwa to wezmy taki koks, albo trawkę są dużo droższe, niewiem jak ty to liczysz 🤣🤣 Mam na myśli odnośnie kawy do kawy.. nie do innych rzeczy.. a ten odrazu kokssss 😄 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 3 Lutego @Mr.Green ta co wyskoczyła na powierzchnię daj mikroryzy i się ogarnie będzie gitara 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego @Katastrofedens właśnie problem jest taki że się zajebałem mułem i nie mam mikoryzy.. dopiero w drodze także pierwszy tydzień na spokojnie 😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego @Boczelli @Mr.Green @Resio666 W dniu 01/02/2024 o 15:50, Resio666 napisał: @Mr.Green No i wszystko w temacie 🙂 tylko właśnie jak z proporcjami ile na ile ? gdzie to wyczytałeś 1 kg/ 250 litres/ 1 Hectare ? to ty mądry łeb oblicz mi ile na litra 😄 przy 1 m2 😄 To polece bio na tym 😄 a chuj co ma byc to będzie I tu się przyda miernik EC 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Lutego Rise Up MatherFuckers.. Jedna pestka od Barneys Farm nie wyszła i dorzuciłem nowa. Będzie 2x Buba Kush i 1x Banana Punch Jeden dzień bez lampy i niunie się odrazu wyciągają 😄 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 5 Lutego @Mr.Green pestki posadziles w kubkach, a herbatke bedziesz pil z doniczek? 😂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Lutego @Boczelli herbatę to ja w wiadrze nakurwiam 😄 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 6 Lutego @Mr.Green jak się sprawuje Twoja fajka grawitacyjna i jak z jej czyszczeniem? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lutego (edytowane) @Lady Green fajna ta fajkami,tyle że kosztuje trochę...czyszczenie pewnie banalne, mysle ze te dwie banki się rozkręca i normalnie można umyć, ale niech się wypowie @Mr.Green Edytowane 6 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 6 Lutego @vego1989 Pewnie juz zbił ją 👽 się nakopcił kurwa jak dzik i rozdupcył o ziemię 😄 @Mr.Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Lutego @Lady Green ogólnie to bardzo fajny sprzęt. Z myciem nie ma problemu bo jak kolega @vego1989 napisał.. wszystko się rozkręca i da się w miarę łatwy sposób wyczyścić. Ogólnie nie palę na codzien tego bonga 😛 a bardziej rekreacyjnie 🙂 @Resio666 ja nie z tych co tracą nad sobą kontrolę 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 6 Lutego @Mr.Green teraz to tylko jeszcze mleko odcina🫣😅 jarania nie ma takiego po którym się nie ogarnia, nie ważne z czego dię pali🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 6 Lutego @Mr.Green wiem, ze juz pytalem ale od kiedy podajesz herbatke? Pamietam, ze pisales o drugim tygodniu ale chodzi o drugi tydzien od przelaczenia czy od momentu pojawienia sie preflowerow? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Lutego @moonka od przełączenia. Jak cykam światło to najpierw daje Orgatrexu 10-20ml na 1litr wody i po tygodniu do max dwóch po przełączeniu zaczynam podawać herbatkę. Jak dasz wcześniej to się nic złego nie stanie 😉 Wszystko jest też zależne od stanu roslin i tego jak są nabite. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 6 Lutego @Mr.Green ok to nastepne podlanie zrobie juz z herbatki🙂👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 7 Lutego 13 godzin temu, Mr.Green napisał: @Lady Green ogólnie to bardzo fajny sprzęt. Z myciem nie ma problemu bo jak kolega @vego1989 napisał.. wszystko się rozkręca i da się w miarę łatwy sposób wyczyścić. Gdybyś mogł cofnąć czas 😉 kupiłbyś go jeszcze raz? Rożnią się czymś te za £150 od tych za £300? Czy tylko firmą? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 7 Lutego @Lady Green w aliexpress są po 300zł i pytanie czy też czymś różnią, teraz wszyscy od Chińczyków wszystko biorą i dokładają swoją marże 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 8 Lutego Hop hop 🧐 W dniu 07/02/2024 o 08:54, Lady Green napisał: Gdybyś mogł cofnąć czas 😉 kupiłbyś go jeszcze raz? Rożnią się czymś te za £150 od tych za £300? Czy tylko firmą? Ej... bo chce żeby doszedł do walentynek... Myślicie ze różowy będzie faux pas? 🤔 Żartuje... będzie czarny. 🙄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Lutego (edytowane) @Lady Green nie musze cofać czasu po to by zrobić coś ponownie 😛 Dobrze się sprawdza jako prezent. Jest szykowny i solidny sprzęt. Nie widzę powodu by żałować 😛 Ja kupiłem na promce z Dutch Passion -50% Edytowane 8 Lutego przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach