Boczelli 3,313 Napisano 3 Maja @Glut78 ja nie zwrocilem uwagi 😅 no widac roznice, ale tez ile roboty wiecej recznie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 3 Maja @Glut78 dzięki mordo👊 coś z tym robisz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 3 Maja @WymiataczMega tak myślę żeby to wysuszyć, sproszkować i gazem olejek wyciągnąć, albo ciastek upiec. Zobaczę ile tego odpadu się nazbiera @Boczelli tak liczę ręcznie godzinę, maszyną 10 minut. Ale dzisiaj wytrymowałem jedną, ale jej nie ściąłem i po godzinie była cała bialusieńka oszroniona. Zalewa rany żywicą i chyba się poświęcę i je wytrzymuje na krzaku i jeszcze raz podleję. Nie ma jeszcze bursztynu Jutro wrzucę jakieś fotki @Boczelli myślę, że ten trymer lepiej się sprawdzi na innych odmianach😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 3 Maja @Glut78 rob BHO, ciastka to dla dzieci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 3 Maja @Boczelli ale facet jest całe życie jak dziecko, tylko zabawki coraz droższe 😂🤣👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja @Boczelli ty masz drukarkę 3D??? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 5 Maja @Glut78 jeszcze nie, ale sie czaje zeby kupic 😎😅 @moonka ma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Maja Ogólnie to czytałem że izraelska firma w nl już drukuje mięso, ciekawe kiedy topy zaczną drukować 🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Maja @Boczelli mam mam i zamowilem nastepna z wiekszym polem roboczym🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja @moonka wydrukujesz mi dwa kapsle o średnicy 50 mm? Jeden z dziurkami jak sitko( dziurki o średnicy 1-2 mm), drugi z wystającą rurką tak żeby wąż natknąć @moonka za ile i czemu tak drogo🤣😂🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 5 Maja (edytowane) @Glut78 na rure srednicy 50mm mozna kupic kapsle pcv w sklepie budowlanym moze by sie nadaly, a dziurki wywiercic Edytowane 5 Maja przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Maja @Glut78 gdzie mial bym Ci to wyslac? Jesli na terenie nl to moge Ci to wydrukiwac za free po forumowej znajomosci 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja @Boczelli ooo faktycznie, nie pomyślałem Dzięki @moonka do Austrii, adres napiszę w wiadomości, koszty płacę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Maja @Glut78 11€ przez post nl w kartoniku max 38 x 26,5 x 3,2 cm ale najpierw musial bym skoczyc na poczte go kupic. Jakos pod koniec tygodnia mogl bym to wyslac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja Wysłałem Ci na pocztę @moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Maja @Glut78 odczytaj i odpisz bo mam kilka pytan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja @moonka teraz lepsze wyobrażenie jak wiesz do czego😅 @moonka @Boczelli wiecie jak się gazem olejek wyciąga? @Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 5 Maja @Glut78 BHO tak W sumie rso tez. Co chcesz wiedziec? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Maja @Boczelli żeby się pozbyć zapachu gazu czym najlepiej przepłukać? Znam takich co benzyną ekstrakcyjną płukali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 5 Maja @Glut78 w wiadomosci prywatnej nie da sie wstawic fot. Takie cos + drugie z otworami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach