Glut78 640 Napisano 25 Stycznia Witam serdecznie w poniedziałek wystartowałem nową uprawę - Gorilla cookies FF. Poraź pierwszy uprawiam fast flowering. Mile widziane podpowiedzi do uprawy😘. Sprzęt: namiot 80x80x180 lampa LED California lightworks solar system 275 wentylator wyciągowy do 380m3, wentylator nadmuchowy 180m3 mata grzewcza 75x75 i mały grzejnik olejowy( gdyż namiot jest w nieogrzewanej piwnicy w oddzielnym nieogrzewanym budynku). Ziemia i Nawozy: 4 doniczki All-Mix 4 doniczki Plagron Mycoryza Canna Rhizotonick Canna camazyn Canna Tera vega Canna Tera Flores Canna Boost Poniedziałek dzień pierwszy Dzień 4 tak sadziły do góry na parapecie, że musiałem dwa dni szybciej namiot zwolnić i dać im lepsze światło Po przesadzeniu podlane: 250 ml wody z 1/2 dawki camazynu, PH 6,2 6 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 25 Stycznia @Glut78 lecisz z tematem. Farta życzę 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 25 Stycznia Dokup do kompletu pk13/14. Powodzenia, bede zagladal 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia Taktyczny komentarz do obserwacji, powodzenia !🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 25 Stycznia @Boczelli mam, nie chciało mi się więcej pisać. Mam wszystkie produkty canna @vego1989 czytałem wskazówki do chodowli - bardzo dobrze reaguje na przycinanie i trzeba uwarzać z azotem szczególnie jak zaczyna kwitnąć, żeby nie zablokować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia @Glut78 dawno niczego nie robiłeś bede napewno zaglądać pozdro yooo👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia @Glut78 powodzenia! Będzie dobrze 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 25 Stycznia @Pablo 1988 nie gdy w życiu nie siałem FF Chcę je zrobić w 100 dni Szybciej, one 49 dni kwitną Do tego 35 dni na wegu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia @Glut78 miałem f1 od rqs, troszkę ponad 2,5 miesiaca i byly gotowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia (edytowane) @Glut78 Nie spodziewaj się że aż tak szybko ci wyrośnie, w necie znajdziesz relacje kwitną trochę dłużej, ale za to gorąco polecam Gorille cookies:) miałem ja AF właśnie palę wiaderko, strasznie się od siebie różnią, ale mają ciekawe smaki, i moc. Pozdro, i powodzenia zapisuje, i obserwuje 🙂👊 Edytowane 26 Stycznia przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Stycznia @Prepers jest ich 8 na 0,64m2, to będzie krótki weg żeby się zmieściły bo duże rosną, a na czas kwitnienia to już nie mam wpływu😉😅 Myślę raz toping i lst @Pablo 1988 @vego1989 tu mam jeszcze takie dziewczynki, już tylko puchną, kosa 27 luty 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Stycznia @vego1989 @Pablo 1988 a gdzie @Bob drzewny?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Glut78 powiem Ci ze Boba już nie widziałem na forum od jakiegoś czasu👍 a roślinki piękne jak zawsze😎 pozdro yooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Stycznia Dzień 5 temp 24 stopnie, wilgotność 58%, żeny zwiększyć doleje im 3 l wody, PH 6,2 + pro-silicate 1 ml/l i canazym 2 ml/ l i do tego 1/2 tabletki CO2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, Glut78 napisał: @vego1989 @Pablo 1988 a gdzie @Bob drzewny?😅 Boba i Zielonego to chyba od listopada nie ma...🤷♂️ Albo czają z innych kont, albo nawet prowadzą tu relacje xd Edytowane 26 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Glut78 ty tam masz wmontowany kaloryfer w środku hehe dobre 😎@vego1989 moze byc że niby ich nie ma a naprawde są 😬🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Stycznia @Pablo 1988 ta, olejek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Glut78 najważniejsze że spełnia swoją rolę 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Stycznia @Pablo 1988 jak wentylatory włączę na flo to za mało, ale może już cieplej się zrobi. Zobaczę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Stycznia Dzień 7 Temp 24 stopnie, wilgotność 63% Podlane: 1 ml pro-silicate/ l + canazym 2 ml/ l. Po 0,5 l Nic nie widać przy tym świetle, ale i jeszcze nie ma co oglądać🤣😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach