Gość Napisano 16 Stycznia @Prepers z własnego doświadczenia wiem, że jak mi wychodziły jakieś takie "niedojebane" to suma sumarum na końcu były najlepsze 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia (edytowane) @vego1989 Chciałem tylko 6, 4 i tak przerobie na hasz, wypieki, masło, i makumbe, i poprostu do gara wpierdole gorsze . Niema się co spuszczać, genu i tak nie zmienię, wyjdzie co wyjdzie Edytowane 16 Stycznia przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @Prepers będziesz Pan zadowolony, wspomnisz moje słowa 😅😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia @vego1989 🤣 No jasne że będę nie potrzeba mi tyle towaru, nie sprzedam nic, ani nie sprzedaje ,musi któraś wyjść dobra 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 16 Stycznia @Prepers z tej lampy teraz to najebiesz towaru💪👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Stycznia @WymiataczMega za dużo byku xd Nie taki był plan, puścily wszystkie pestki, a za każdym razem na zapas kiełkowałem Ostatni raz jak sądzę tyle roślin, już wiem jak to liczyć, mi, i żonie starczy max 6, jak łyknie z cannabis clubem będę to robił dla hobby, a hajs na prąd , i nawozy ze składek, i YouTube Jakbym miał namiot 1mx1m to bym został przy 300w, ale nie narzekam na 120x120 dużo miejsca jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Stycznia Podniosłem, im lampe bo się zaczęły zbijać, przez noc wyskoczyły do gory, potrzymam taka wysokość, i zobaczę co się będzie działo, doszły do siebie po lekkim przelaniu liście, gdzieś od 2 dni nic nie dostają wody wieczorem będzie 3 więc napoje je trochę, i możliwe że dojebie im ostatni raz root-juiza ostatnio tak przesadziłem z tym ukorzeniaczem że mi zostało pół butelki, a korzeń wyskoczył z dna doniczki już po 14/20 dniach, mowa tu o 6, teraz mi nie ubyło prawie wcale 🤣🤣. Pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Stycznia A tak wyskoczyły już po podniesieniu lampy, zostawiam, i opserwuje +/-38/40cm wysokość 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Stycznia @Prepers i jak się czujesz z drugą plantą? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 18 Stycznia Łoo matko, 5stron relacji, a roslinki dopiero 5cm 🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Stycznia @Boczelli Moge wogule nie dodawać 🤣 Dla mnie to już poprostu czat jest @Mr.Green A jak się mam czuć 🤣? Rosną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 18 Stycznia @Prepers jakie warunki w boxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Stycznia @WymiataczMega Dobre 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Stycznia Niewiem nawet tak naprawdę Wilgotność +75% temp 22/26 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Stycznia @Prepers zadnych refleksji.. 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 18 Stycznia (edytowane) @Prepers dużo palenia jeszcze zostało? Ja kopce jak smok. Zapasy w zatrważającym tempie się kurczą. Edytowane 18 Stycznia przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Stycznia @WymiataczMega tak to jest jak się swoję ma x))) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Stycznia @Mr.Green od około 10 dni tracę pieniądze w strasznym tempie, i nie rozmawiamy tutaj o kilku tysiącach, i jakos nie do śmiechu mi. Pogadamy jak se życie realne ogarne, bo straciłem przez tydzień dobry samochód, i ciężko u mnie z chumorem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Stycznia @Prepers coś nie pyklo..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Stycznia @Mr.Green Koniec roku mam zablokowane konta, skarbówka Jedno jest pewne części nie odzyskam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach