Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers 1 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Stycznia @Prepers @PrepersP nie no 1000e to juz przesada. In house genetic maja fajne odmiany kali, za paczke 60-100e to dobra cena mi sie wydaje. Sam wlasnie czekam na 3 paczki od nich 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 Co ci mogę powiedzieć to że ładne dłonie masz, widać że w pracy się nie przemeczasz xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia Opium Auto od Divine Seed. Ale nasiona mają bardzo niestabilną genetykę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Boczelli U mnie trawa nie idzie na handel, też nie narzekam na brak siana, więc z czyste zajawki mogę se siano wjebac w takie zabawki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers pracuję w austriackiej poczcie jako kierowca ciężarówki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 @Boczelli Dla mnie musi miec min 23% THC 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Stycznia @Prepers no u mnie tak samo. Traktuje to jako hobby 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 Realizowałem kilka zlecen na terenie Austrii bardzo piękny kraj Alpy ❤️❤️❤️❤️ Ale zakochałem się w Szwajcarii, tam mi się żyło najlepiej, dziwny Vibe jakbyś cały czas na wakacjach był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers 20% THC to taka moja dolna granica, na odmiany poniżej nie zwracam uwagi. Od marca startuję z Bannana Purple Punch Auto 30,4 % THC 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 Proszę tak się prezentuje szczyt chyba 28cm mial Zajebista jest rośnie bardzo duża zdziwiłem się jak poszła na wagę 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers piękny, co to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 banana purple punch to co chcesz sadzic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers to już się nie mogę doczekać🫣😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia Macie jakieś patenty na podlewanie, strasznie ciężko mi dojść do doniczki konewką właśnie z 1h min podlewalem ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Stycznia @Prepers ja bede u siebie montowal blumaty na wakacje. BioTabs +blumaty zajebiste combo 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia Co do tego konkursu ja proponuję GG #4 od seed supreme do 32% THC indica, wygrywała od chuja konkursów, jeden z największych producentów na rynku, i wiele oceń pozytywnych czytam Podobno śmierdzi amoniakiem, ale w smaku jest kocur, a działanie ma niezmskie, z rodziny gorilli glue więc myślę że gitara będzie, też ma w genach chocolade diesel którego jestem też ciekaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers dla mnie gitara. Poproszę pełną nazwę i już zamawiam😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia Seed supreme to seed bank GG #4 to jest pełna nazwa Przeczytaj sobie, i daj znać co myślisz @Boczelli GG #4 ? Jesteś za @Mr.Green? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia Ale mam cenę w dolarach 109 dolarów to ile euro?😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach