Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers @PrepersP nie no 1000e to juz przesada. In house genetic maja fajne odmiany kali, za paczke 60-100e to dobra cena mi sie wydaje. Sam wlasnie czekam na 3 paczki od nich 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 @Glut78 Co ci mogę powiedzieć to że ładne dłonie masz, widać że w pracy się nie przemeczasz xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 Opium Auto od Divine Seed. Ale nasiona mają bardzo niestabilną genetykę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 @Boczelli U mnie trawa nie idzie na handel, też nie narzekam na brak siana, więc z czyste zajawki mogę se siano wjebac w takie zabawki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers pracuję w austriackiej poczcie jako kierowca ciężarówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 @Glut78 @Boczelli Dla mnie musi miec min 23% THC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers no u mnie tak samo. Traktuje to jako hobby 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 @Glut78 Realizowałem kilka zlecen na terenie Austrii bardzo piękny kraj Alpy ❤️❤️❤️❤️ Ale zakochałem się w Szwajcarii, tam mi się żyło najlepiej, dziwny Vibe jakbyś cały czas na wakacjach był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers 20% THC to taka moja dolna granica, na odmiany poniżej nie zwracam uwagi. Od marca startuję z Bannana Purple Punch Auto 30,4 % THC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 @Glut78 Proszę tak się prezentuje szczyt chyba 28cm mial Zajebista jest rośnie bardzo duża zdziwiłem się jak poszła na wagę 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers piękny, co to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 @Glut78 banana purple punch to co chcesz sadzic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers to już się nie mogę doczekać🫣😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 Macie jakieś patenty na podlewanie, strasznie ciężko mi dojść do doniczki konewką właśnie z 1h min podlewalem ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers ja bede u siebie montowal blumaty na wakacje. BioTabs +blumaty zajebiste combo 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 Co do tego konkursu ja proponuję GG #4 od seed supreme do 32% THC indica, wygrywała od chuja konkursów, jeden z największych producentów na rynku, i wiele oceń pozytywnych czytam Podobno śmierdzi amoniakiem, ale w smaku jest kocur, a działanie ma niezmskie, z rodziny gorilli glue więc myślę że gitara będzie, też ma w genach chocolade diesel którego jestem też ciekaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 @Prepers dla mnie gitara. Poproszę pełną nazwę i już zamawiam😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 28 Stycznia 2024 Seed supreme to seed bank GG #4 to jest pełna nazwa Przeczytaj sobie, i daj znać co myślisz @Boczelli GG #4 ? Jesteś za @Mr.Green? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 28 Stycznia 2024 Ale mam cenę w dolarach 109 dolarów to ile euro?😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach