Cannabro 64 Napisano 29 Grudnia 2023 2 minuty temu, Resio666 napisał: @Cannabro Metody suszenia 😄 każdy chuj na swój strój 😄 nie ma znaczenia ( ważne żeby było co suszyć i żeby warunki były idealne ) 🙂 Na mokro jest łatwiej ( bo świeże zielone liście odstają od topów ) ta metoda jest zalecana początkującym Na sucho to raczej lecisz jak masz dużo tematu i boisz sie o pleche Właśnie tak czytałem forum i chyba zrobię na mokro trymowanie i topy wciepie do suszarki a później curing. Będzie ciężko się powstrzymać żeby tego nie jarać chociaż nie ma bata żebym czegoś przed słoikowaniem nie potestował. Zwłaszcza że teraz mam posuche i jak patrzę na te topy gdy odwiedzam namiot to mi ślinka cieknie 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 29 Grudnia 2023 @Cannabro Dlatego ja na uprawę będę miał zakupione za 100 albo 200 i nie ruszę swojego zanim nie przejdzie odpowiedniego curingu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2023 @Mr.Green tak patrząc na samo foto to ja bym trzymał jeszcze z 2-3tyg...😃słabo spuchnięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 29 Grudnia 2023 2 minuty temu, vego1989 napisał: @Mr.Green tak patrząc na samo foto to ja bym trzymał jeszcze z 2-3tyg...😃słabo spuchnięte Tak właśnie myślałem zrobić bo topy są już fajne mimo że jeszcze nie tak fajnie napuchnięte jak na innych relacjach które widziałem. Ale jak już będa trichomy w większości białe i część bursztyn to już chyba lepiej podciąć czy dodatkowych kilka dni nie zrobi różnicy a napuchną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2023 @Cannabro czy napuchna, kto wie...im więcej bursztynu tym bardziej kanapowe upalenie. Zetnij sobie na spokojnie jak bedzie z 20-30% bursztynu. Nastepna uprawe juz inaczej sobie poprowadzisz, forum zawsze pomocne 😉ja dawalem odzywki na puchniecie juz od 1tyg flo zawsze 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Grudnia 2023 @Cannabro nie wiem czy jednorazowe podanie nawozu nagle coś zmieni. W Bio jak teraz wlejesz to to trwa zanim zadziała a za tydzień może być kosa dla tego małego. Zależy jaką banię preferujesz. Co do BioTabs to polecam. Sam uzywam 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 29 Grudnia 2023 2 godziny temu, vego1989 napisał: @Cannabro czy napuchna, kto wie...im więcej bursztynu tym bardziej kanapowe upalenie. Zetnij sobie na spokojnie jak bedzie z 20-30% bursztynu. Nastepna uprawe juz inaczej sobie poprowadzisz, forum zawsze pomocne 😉ja dawalem odzywki na puchniecie juz od 1tyg flo zawsze 😃 Kanapowy haj ooo taaak. Też daje od pierwszego tygodnia na kwitnienie ale widać nadal mało jest i stąd zakupiona ta canna pk. Ta mniejsza będzie na pewno wcześniej do ścięcia a ak47 to się jeszcze zobaczy. Następna uprawa wjedzie od samego początku na fotorelację. 2 godziny temu, Mr.Green napisał: @Cannabro nie wiem czy jednorazowe podanie nawozu nagle coś zmieni. W Bio jak teraz wlejesz to to trwa zanim zadziała a za tydzień może być kosa dla tego małego. Zależy jaką banię preferujesz. Co do BioTabs to polecam. Sam uzywam 😉 A ta canna pk nie wchłonie się szybciej? Preferuje właśnie bardziej coś na kanapę żeby sobie zasiąść przed kompem i pyknąć w coś lub odsłuchać sobie jakieś kawałki na słuchawkach. Doleję raz może dwa tego pk a za tydzień sama woda i się będzie trichomy obserwować w ciasteczku. Tego ak powinno utyć też pk ( kurwa oby :D) To że używasz biotabsa to ja wiem bo forum sobie czytuje ostatnio i jest ciebie tutaj pełno :D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Grudnia 2023 @Cannabro mineralne nie moja zabawa 😉 zrobisz jak uważasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 29 Grudnia 2023 5 minut temu, Mr.Green napisał: @Cannabro mineralne nie moja zabawa 😉 zrobisz jak uważasz. No właśnie czy jest sens teraz lać minerał jak fajnie były prowadzone na bio nawozach a do noża wcale tak daleko nie mają. Na kwitnienie mi zostało jeszcze tego bio z top cropa to dawałbym podwójną dawkę. Natura to jednak natura a uprawiam to dla siebie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 29 Grudnia 2023 @Cannabro mordo wszystko zależy od ciebie. Ja żeby topy puchły ładuje PK 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Grudnia 2023 @Cannabro pytanie czy kombinację na końcu mają dać jakiś pozytywny efekt.. Szkoda coś zepsuć. Lepiej wrzuć podwójną dawkę bio nawozów i poczekaj z roślinami. Na nastepnej uprawie się zaraz odkujesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 1 Stycznia (edytowane) 53 dzień. Roślinki jakby trochę odżyły i nabrały bardziej zielonego żywego odcienia. Dolalem blue cookies podwójną dawkę top crop na kwitnienie a ak47 XXL dostało pk 13-14 i zobaczymy jak będzie. Jak narazie odciąłem zbędne zżółkłe liście. Topy nabierają masy z dnia na dzień. Udało mi się ogarnąć wysoką temperaturę uchylając delikatnie otwarcie namiotu i końcówki liści już dalej nie usychają. Na ak47 szczególnie teraz zaczęło obrastać więc bądźmy dobrej myśli że pójdzie to w dobrym kierunku 😃 Edytowane 1 Stycznia przez Cannabro 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 1 Stycznia @Cannabro albo masz filtr ustawiony do zdjęć albo mało azotu w roslinach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 1 Stycznia @szamayo Nie wydaje mi się że to Azot dolne liście są ciemniejsze a niedobór Azotu postępuje od dołu . Jaki kolor mają łodygi ? ( przy Azocie powinny być lekko fioletowe ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 1 Stycznia 2 godziny temu, szamayo napisał: @Cannabro albo masz filtr ustawiony do zdjęć albo mało azotu w roslinach Musiało jakieś filtry narzucić albo przez światło z Leda jest takie wrażenie bo wraca im zielona mocniejsza barwa. 36 minut temu, Resio666 napisał: @szamayo Nie wydaje mi się że to Azot dolne liście są ciemniejsze a niedobór Azotu postępuje od dołu . Jaki kolor mają łodygi ? ( przy Azocie powinny być lekko fioletowe ) Wraca im koloryt w porównaniu z poprzednim tygodniem tylko musiało jakiś filtr wrzucić i w połączeniu z ledem zrobiło się takie zżółkłe zdjęcie. Chociaż jeszcze i tak im trochę brakuje, mimo tego nie jest chyba aż tak źle.Od spodu robią się niektóre mniejsze liście żółte. To normalne? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 1 Stycznia Zrób lepsze zdjecia bez lampy góra / bok / spód @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 1 Stycznia @Cannabro od spodu liście żółte sporadyczne sa prawdopodobnie stare i roślina się ich pozbywa, ale może być to też równie cos innego, nie mam większej wiedzy na ten temat 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cannabro 64 Napisano 1 Stycznia Blue Cookies idzie niedługo pod nóż to zacznę już lać samą wodę bo sprawdziłem trichomy i większość już białych i pojawiają się brązowe. Co do AK to wygląda następująco 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia One są zagłodzone po całości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Stycznia 2 godziny temu, Udyr napisał: One są zagłodzone po całości. Dokładnie, widać że slabo spuchniete... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach