WymiataczMega 2,241 Napisano 3 Lutego @Boczelli daj może jakieś podstawki pod doniczki. Żeby wyrównać wysokość chwastów 😉💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 3 Lutego @WymiataczMega juz dawalem, ale musze poprawic kolejnym razem. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 4 Lutego W dniu 24/01/2024 o 23:34, Boczelli napisał: @moonka podobno tak, ale czy to prawda czy legenda tego nie wiem. Ja wsadzilem regulary bo cos komus obiecalem, ale to pierwszy i ostatni raz bo za duzo z nimi roboty i duzo moze pojsc nie tak. Ale jak jednak pójdzie TAK to satysfakcję będziesz miał podwójną 🙂 A zapowiada się, że pójdzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Lutego @Lasir poki co to ten jeden regular co zostal jest duzo mniejszy od femek 😂 No ale moze zaskoczy na koniec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 4 Lutego W dniu 24/01/2024 o 21:41, moonka napisał: @Mr.Green co to sa femy to ja wiem ale w czym sa lepsze? Daja wieksze plony? Wg.mnie w niczym się nie różnią.To jest ułatwienie uprawy.Poprostu mogą to zrobić, dla wszystkich lepiej, więc to robią 🙂 Regularne nasiona to taki świadomy krok w tył w uprawie.Powrót do korzeni, dwoma słowami stara szkoła 🙂 Nie idziesz na łatwiznę tylko szukasz chłopców i ich kwiatków 😉 Tak ja to czuje 🙂 No chyba, ze ktoś na nasiona liczy to wtedy normalne grow takie regulary. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Lutego @Lasir dokladnie tak jak piszesz, u mnie to raczej ostatni raz z regami. Mysle co by im za jakis tydzien nie dac po pol tabsa? Co myslisz @Mr.Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lutego A mają już tabsa w ziemi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Lutego @Mr.Green przy przesiadce w docelowe dostaly po jednym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lutego @Boczelli z reguły jeden wystarczy na powiedzmy sobie.. normalnego planta. Dobrze nabite sa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 636 Napisano 4 Lutego @Mr.Green Ja dałem 2 i to był chyba lekki błąd.Do 11l doniczek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Lutego (edytowane) @Mr.Green to nie daje. @Lasir ja mam 9l i rzeczywiscie sa nabite Edytowane 4 Lutego przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lutego @Boczelli tu nawet nie chodzi o litraż doniczki a bardziej o to jak wielka będzie roślina 😛 bo możesz włożyć 3 tabsy do 30 litrów ale bez odpowiedniego wega to roślina nie urośnie na tyle by zezrec te tabsy 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Lutego @Mr.Green no tak, ale juz zakładamy odpowiedni weg wzgledem donicy. U mnie 9l i 30dni wega i zostane przy tym 1 tabsie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Lutego @Lasir regularne nasiona są lepsze od femek, dlatego zachód mało handluje fem a bardziej reg. Jeden główny powód, wady genetyczne i różnego rodzaju deformacje są częste wśród fem a rzadsze w reg. Poza tym tam bardziej kierują się zasada klonów lub jak już wspomniałeś własnych pestek. Tego nikt tez nie zbadał, ale większość doświadczonych growerow sugeruje ze nie ma lepszego szronu niz na reg 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lutego @Grzechoczący Grzechotnik czy regi mogą mieć większa stabilność genetyczną? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Lutego @Mr.Green mają 🙂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lutego @Grzechoczący Grzechotnik czyli wyzywasz mnie na regularna bitwę O Wielki Wężu 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Lutego Tu autor fr jest również członkiem #, poszukajcie poradnika u nich o uprawie nasion reg, autorem jest juz kiedyś przez Mleko wspomniany u mnie w fr pan '#' aka napalm czy cos tam. Fajny krótki poradnik. I po polsku 😂 @Mr.Green nie, nie wyzywam😉 dużo innych zależnych, ale polubiłem regi 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lutego @Grzechoczący Grzechotnik z tą bitwą to zarcik był 😛 nie musisz odrazu grzechotac 😄 o grzechoczący grzechotniku 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Lutego @Mr.Green ale ja spokojny jestem, trudno mnie zagotować, chociaż jednemu raz się udało 😉pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach