moonka 3,391 Napisano 23 Lutego @Mr.Green nie jest powiedziane, ze by tak nie bylo👍 takie wynalazki to tylko dla siebie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 23 Lutego Zeby nie bylo tak nudno (raczej na flo za wiele sie nie dzieje) na dniach ruszam z nowa fotorelacja😂 znalazlem dzisiaj jedna pestke pineapple kush auto (na 99% auto) i postanowilem ja wykielkowac. Dokupie jeszcze ze dwie pestki i w mniejszej czesci namiotu polece z automatami. Dzisiaj pisalem do goscia od ledow i na poczatku nastepnego tygodnia powinien wyslac mi kolejne 240W🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @moonka apetyt rośnie w miarę jedzenia 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 23 Lutego @Mr.Green mozna tak powiedziec. Te 30x90 i tak stoi puste wiec... 🤷♂️😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @moonka Just Do It 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 23 Lutego @Mr.Green mysle, ze u Ciebie to tez kwestia czasu 😉👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lutego @Mr.Green mieszkania wynajmoj na rok i zdawaj zanim rozliczenie z prąd przyjdzie🤣😂 Najlepiej na słupa🤣😂 za dobre jaranie będziesz miał słupów opór🤣😂 Jak byś tak poszedł to daje Ci w prezencie namiot z lampą, pod warunkiem, że jak będziemy gdzieś niedaleko suebie( powiedzmy do 200 km) to zawsze się spotkamy i zajaramy👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 24 Lutego Box przygotowany pod nowych lokatorow. Sam sposob dzielenia namiotu to porazka🙈 scianka na rzepy ale zeby to bylo chociaz szczelne. Nie obejdzie sie bez srebrnej tasmy aby zakleic rogi. Rano wyjalem pestke z kieliszka i wrzucilem na recznik. Dzisiaj gosc wyslal leda. Mysle, ze w poniedzialek wsadze nasionko do ziemi i poczeka na swoje swiatelko w towarzystwie wiekszych kolezanek. Narazie 1szt bo nie mam wiecej automatow i nie wiem co wybrac w necie🤣 poza tym zona przejela kontrole nad naszymi funduszami... Dobrze, ze udalo sie sprzedac stary namiot to byla luzna kasa na leda😂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 24 Lutego @moonka dobry motyw z zagospodarowaniem wolnej przestrzeni. Właśnie szukam niewielkiego namiociku na jedną max dwie rośliny auto. Mam do dyspozycji max 30x30 na metr wysokości. Rozkminiam czy w ogóle to gra warta świeczki 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 24 Lutego @WymiataczMega 30x30 moze byc ciasno. Ja wlasnie zaczynam walke o odzyskanie skrzynki😂 posadze tego automata w skrzynce i bede go rozciagal po dlugosci poprzez lst🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 24 Lutego @moonka out również w planach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 24 Lutego (edytowane) @WymiataczMega ja dotychczas tylko out🙂 nawet sie zmiescila😁 Edytowane 24 Lutego przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 24 Lutego @moonka jakby stąd była 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 24 Lutego @WymiataczMega troche wysoka i pojdzie duzo ziemi ale trudno😅 jutro musze cisnac po lightmix bo mam tylko all a nie chce wrzucac do niego kielka bo juz raz walczylem z przenawozeniem od ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 24 Lutego @moonka teraz w allmix kiełkowałem sezony. Bezproblemowo idą. Fakt,auto są delikatniejsze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,314 Napisano 24 Lutego @moonka nie szkoda swiecic na 1 automata? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 24 Lutego @Boczelli wsadzil bym dwa ale mam tylko sezony a te chce posadzic w duzym boxie. Mialem gdzies jeszcze nasiona ale zaginely w akcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,314 Napisano 24 Lutego @moonka moge Ci podeslac jakies pestki auto jak chcesz 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego @moonka przecież w nl możesz pestek mieć od groma różnego kalibru 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 24 Lutego (edytowane) @Pablo 1988 moge ale nie moge zaplacic paypal a narazie to jedyna moja opcja zeby zona nie marudzila @Boczelli przyjme kazda ilosc😂😅 Edytowane 24 Lutego przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach