moonka 3,414 Napisano 16 Lutego @Boczelli szklarnia na wlasnym podworku🙂 a sezon wczesniej staly poprostu w ogrodzie 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Lutego @moonka Ale trening wygląda jak Michel Jackson podczas moonwalka 🤣🤣🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 16 Lutego @Prepers z ta wygieta to dluzsza historia... pesta byla z automata z poprzedniego sezonu wiec wielka niewiadoma. Mialem 3, jedna poszla do ziomka, druga meska i ta. Rosla rosla i przerosla szklarnie wiec zaczalem ja wyginac zeby tylko sie zmiescila😅😂 ostatecznie rosla w poziomie podwieszona do sufitu🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Lutego @moonka Jestem zafascynowany 🤣 Jest serio konkret, żona myślała przez chwilę że to dwie rośliny zmyliła ja ta doniczka z tyłu 🤣 @moonka masz jakieś foty? Ciekawy jestem w chuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 16 Lutego @Prepers wroce do domu to cos poszukam ale nie wiem czy mam🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 16 Lutego @moonka zajebista sprawa z ta szklarnia. Ja niestety za male podworko mam na taka 😥 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 16 Lutego (edytowane) @Boczelli wczesniej mialem w tym miejscu foliaka ale nie wytrzymal pierwszego sztormu😅 ta kosztowala cos kolo 350€ i po lekkim tuningu nic jej nie ruszy🙂 ogolnie fajna opcja bo nie razi w oczy sasiadow tylko w tym sezonie musze w niej zamontowac wentylatory tak jak w boxie. Bez wymiany powietrza wszystko kisi sie w srodku i ta wielka roslina ostatecznie splesniala gdy bylem na urlopie @Prepers nie mam zadnych sesownych zdjec ale prowadzilem fr wiec tam masz jakies foty Co do lampy na weg do nowego namiotu to najprawdopodobniej wleci kolejny panel 240W dokladnie taki jakie mam teraz. Po raz kolejny wygrywa stosunek ceny do mocy + odpowiadajacy mi ksztalt. Z czasem moze uda mi sie znalezc cos slabszego na jej miejsce. Albo i nie...😂 Edytowane 16 Lutego przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Lutego (edytowane) Cos niepokojacego pojawilo sie na jednej z roslin. Plamki przypominajace oparzenia widoczne po obu stronach liscia. Narazie znalazlem to tylko na jednej roslinie i tylko na kilku lisciach. Pierwsze co mi przyszlo do glowy to calmag ale to tylko strzal...😐 Z pozytywnych wiesci rosliny zaczynaja delikatnie szronic🙂 spowolnily rowniez znacznie tempo wzrostu co akurat mi pasuje bo na 99% wjada do wiekszego boxa a jest on dosc niski bo ma tylko 145cm wysokosci. Przebarwione koncowki lisci od lampy ale wlasnie troche ja podnioslem wiec teraz powinno byc ok Edytowane 17 Lutego przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego Ca 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 17 Lutego @moonka niedobory wapnia 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @WymiataczMega byłem pierwszy 🥳 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Lutego @Mr.Green patrzac na moje domysly to ja bylem pierwszy a Ty pierwszy, ktory potwierdzil😂 jutro albo w poniedzialek maja podlewanie. Ile calmag im dowalic? Do tej chwili dostawaly co drugie podlewanie okolo 0.3-0.5 ml na litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego 1ml? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Lutego @Mr.Green dostana wiec 1ml na litr. Poczekam z tym do poniedzialku bo jak narazie maja mokro i nie zapowiada sie zeby do jutra wyschly 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego Ogólnie to nabite są jak konto rydzyka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Lutego @Mr.Green no azotem napewno ale poza Master kush. On jest ciut jasniejszy ale byl taki od samego poczatku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @moonka bo to zależy. Niektóre jakby żarły bez opamiętania a niektóre jakby z umiarem.. 😄 możne jedna głupsza a druga mądrzejsza..? 😮 A tabsa dałeś w całości? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Lutego @Mr.Green przynajmniej nie musze sie martwic, ze maja malo azotu😂 jeden problem z glowy😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 17 Lutego @moonka ja to przybieram zawsze taką taktykę im bardziej nabite tym więcej ładuje calmaga 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Lutego @Growerseed a ja mam narazie "taktyke na czuja" 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach