Boczelli 3,349 Napisano 1 Lutego @Mr.Green 15 moze byc? 😄 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego @Boczelli niami niami 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 1 Lutego @Boczelli @Mr.Green prawdę mówiąc to ja wolałbym to jeszcze raz przez rurki puścić🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego @Glut78 wolisz białą? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 1 Lutego @Glut78 @Mr.Green ja to pije szota dla kurażu i mi styka, jakos alko mi nie wchodzi od dluzszego czasu. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lutego @Boczelli mam podobnie.. raz na jakiś czas mala szklaneczka rudej dla smaku.. albo dobry rum.. Picie stało się męczące odkąd człowiek nie jest już młodzieniaszkiem 😄 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 1 Lutego Dzien 48/5 dzien indukcji. 2 dni temu pozbylem sie bambusow i bardzo delikatnie uwolnilem rosliny aby mogly swobodnie sie wyciagac. Poza tym nawet ich nie dotykam zeby nic nie spier...😂 Powoli ida w gore ale bez szalu 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 1 Lutego @Mr.Green łycha mi chemią zapierdala, perfumowane alkohole🤣😂, jak już to wódka, albo bimber dziadka🫣😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 1 Lutego Jesli juz o alko.. Nie pije alkoholu od ladnych paru lat. Nic a nic. Nawet z wesela wracam bez lyka wodeczki🙂 Wyjatki robie tylko na wakacjach gdzie moge sie napic czegos swojskiego z innego konca swiata🙂 na przyklad winko od Pani z targu w plastikowej butelce gdzie w srodku plywaja muszki owocowki😂 Litr takiego wylanazku sprawil, ze odechcialo mi sie jarac zielska na kilka dni i juz nie chcialem w ten wyjazd pic nic wiecej🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 1 Lutego Mam pomysl na wiekszego boxa. Prosze o sugestie i dobre rady https://marihuanaforum.pl/topic/13086-box-w-zabudowie/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 3 Lutego Dzien 50/poczatek 7 dnia indukcji. Cos zaczyna sie zmieniac a mianowicie miejscami zaczynaja pokazywac sie preflowery🙂 Dzisiaj prawdopodobnie zostana podlane gdyz test palca wykazal suchosc ziemi. Wroce jednak narazie do 700ml gdyz ostatnie 800ml narobiolo troche zamieszania. Okropnie podskoczyla wilgotnosc i ziemia schla prawie 6 dni. Dzisiaj musze jechac odebrac lampy ale nie obylo sie bez niespodzialek. Jak zwykle dhl cos popierdolil i pomieszali punkty odbioru. Zamiast kolo domu zawioza mi lapmy na drugi koniec wioski🙈 Po poludniu zapewne bede z nimi walczyl aby polaczyc 2 lapmy w jeden duzy panel. Troche wiercenia, jakies profile aluminiowe i na jutro powinny wisiec w boxie🙂 4 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Lutego @Boczelli byłem w tej destylarni 😄 Straszne wypiździejowo 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Lutego @moonka zdrowasnie wygląda 🙂 ciekawe ile pójdą do góry 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 3 Lutego @Mr.Green jak dotad nie poszly zbyt duzo w gore. Od przelaczenia podrosly o okolo wysokosc termometra gdyz ostatnio go podnosilem do gory zeby byly widac wskazania. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 3 Lutego Led zmontowany ale jeszcze nie zamontowany bo roslinki maja noc i nie chce im przeszkadzac. Nie znalazlem aluminiowych prolifi wiec uzylem deske ze starego lozka aby polaczyc dwa panele w jeden. Sprzedawca twierdzil, ze panele sa nowe... Kiedys byly😅 utargowalem zwrot czesci pieniedzy wiec wyszly mnie w sumie 110€ z przesylka. Zobaczymy co z nich bedzie. Sprawdzalem pobor i obie na max ciagnal 480W i robia dzien z nocy🙈 Miarka to dla sprzedawcy rowniez jakas magia bo mialy miec 60cm a maja 64cm🙈 wejsc wejdzie ale troche rozepcha mi namiot. Zostawilem miedzy panelami szczeline na wentylator lub ewentualnie na dodatkowe lampy na flo🙂. Calosc ma wymiary 64x50cm 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 4 Lutego Roslinki podlane a lampa na swoim miejscu. Narazie 25% i 50cm i musze obserwowac co bedzie sie dzialo🙂 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 967 Napisano 4 Lutego (edytowane) Będą zadowolone ,wysoko masz tego leda 75cm? Edytowane 4 Lutego przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 4 Lutego (edytowane) @mateo dalem wysoko bo rosliny maja lekkie przebarwienia od lampy i chce im dac troche odpoczac. Niech powisi tak ze dwa dni a pozniej bede myslal co z nim zrobic. Nie mam pojecia czego sie po nim spodziewac wiec musze sie go teoche "nauczyc". Jaka wysokosc i moc bys sugerowal? Edytowane 4 Lutego przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 967 Napisano 4 Lutego Masz możliwość regulacji mocy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 4 Lutego @mateo oczywiscie, ze mam. Bez tego bym ich nie kupil🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach