Gość Napisano 14 Grudnia 2023 @moonka a to auto?👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 14 Grudnia 2023 @Pablo 1988 wszystko sezony. Mam tylko 2 pestki auto a chcialem zapelnic calego boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2023 @moonka to powodzenia żebyś dotrwał do końca 😆😆🙈 jakieś plany treningowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 14 Grudnia 2023 @Pablo 1988 dotrwam dotrwam. O to sie nie martwie🙂 Jesli chodzi o trening to bedzie sporo ciecia i dlugi weg... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 14 Grudnia 2023 13 minut temu, moonka napisał: @Pablo 1988 dotrwam dotrwam. O to sie nie martwie🙂 Jesli chodzi o trening to bedzie sporo ciecia i dlugi weg... Jeżeli mogę to jest box 60x60 na ile wysoki? bo na następny grow planuje właśnie coś na tej podstawie i o wysokośći. 1,6 - 1,8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 14 Grudnia 2023 @Cykacz 60x60x160 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 14 Grudnia 2023 Mialem zamowic jeszcze jeden uchwyt wlotowy do boxa na gore bo trzymanie go w szafie nie ulatwia montazu rury wylotowej. Zamast w suficie chce miec go w rogu na bocznej scianie. Stwierdzilem jednak, ze mozna go w sumie zrobic samemu😁 nie jest to secret jardin ale mysle, ze tak samo spelni swoja role🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 15 Grudnia 2023 Piatek dzien 1 dla purple bud🙂 Jak narazie kush nie przejawia checi aby sie pokazac ale mysle, ze jutro bedzie juz z reszta ekipy. Screen z kamery bo nie chce mi sie narazie wchodzic na poddasze po calym tygodniu lazenia po schodach w pracy. Wyjaram jointa i moze nabiore sil i checi😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) Szybkie foto. Przy okazji zmoczykem troche ziemie w kubeczku z kushem Edytowane 15 Grudnia 2023 przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,348 Napisano 15 Grudnia 2023 @moonka no i pięknie 👍 już teraz z górki 😉 Twoja praca polega na chodzeniu po schodach 🤔 łeee to kondycję dobrą masz👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 15 Grudnia 2023 @WymiataczMega nie koniecznie ale mam w pracy duzo schodow😉 ale jesli chodzi o kondycje to tak mam dobra bo mam swira na punkcie rowerow. Teraz sie ograniczylem i sprzedalem kilka ale jeszcze 2 lata temu... 🙈🙈🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,348 Napisano 15 Grudnia 2023 @moonka też z żonką rowerowe świry jesteśmy 💪✌️ Wolna chwila, ładna pogoda. Co robimy? Dajemy na rower haha Kondycję też mam dobrą ale czasem leniwy jestem. Z kolanem miałem spory problem. Wyszło 15 lat kickboxingu. Teraz tylko rowerek i mam siłkę na chacie. Walka tylko w obronie 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 16 Grudnia 2023 Komplecik przy sobocie i znowu nie wiem czy one juz teraz za bardzo sie nie wyciagaja🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,348 Napisano 16 Grudnia 2023 @moonka według mnie rozwój na tą chwilę jest właściwy 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 17 Grudnia 2023 @WymiataczMega nie wygladaja zle ale dalem lampe troche nizej zeby nie wyrosly wysokie tyczki. Poprzednio mialem identyczny problem i teraz musze sie pilnowac zeby nie przesadzic z opuszczaniem lampy😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 18 Grudnia 2023 (edytowane) Dzien 3 (usrednilem zeby mialo te rece i nogi). Roslinki wydaja sie rozwijac prawidlowo. Pierwsze pistki wygladaja bardzo zdrowo. Tym razem bez zadnych dziwnych przebarwien. Lampa okolo 35-40% i okolo 50cm nad roslinkami. Temperatura i wilgotnosc jak na foto🙂 Edytowane 18 Grudnia 2023 przez moonka 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 21 Grudnia 2023 Dzien 6. Bledem bylo wsadzenie ich do papierowych kubeczkow. Ciezko utrzymac pozadana wilgotnosc ziemi bo caly czas jest mokra. Nie ma tragedii ale musze sie pilnowac z podlewaniem... 😐 co do purple bud to ona chyba tak ma, ze pierwsze listki sa jakies dziwne. Jeszcze przedwczoraj wszystko bylo ok a juz dzisiaj widac lekkie plamki. Na kushu tego nie ma i listki maja jasniejszy kolor @Tester mogl bys zmienic tytul fr na "3x Purple Bud fem i 1x Master Kush fem 60x60 140W bio" bo w miedzyczasie troszke sie zmienilo🙂 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Grudnia 2023 Żeby za mokro nie miały 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,407 Napisano 21 Grudnia 2023 @Mr.Green nie nie. Za mokro nie maja🙂 jak narazie kontroluje sie z podlewaniem😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 21 Grudnia 2023 @moonka ja w kubkach zawsze robię dziurek pełno szpilka w dnie i na bokach to samo w 5l doniczkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach