Growerseed 512 Napisano 12 Lutego 2024 (edytowane) @Mr.Green ile mogę maksymalnie przyjebać dawki z pk banana i orgatrexu? bo chyba nadchodzi ten moment. Edytowane 12 Lutego 2024 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 12 Lutego 2024 @Growerseed a ile dawałeś najwięcej do tej pory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 12 Lutego 2024 @Mr.Green 20ml na raz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 12 Lutego 2024 @Growerseed ogólnie to wyglądają na nabite.. Są aż tak głodne? Możesz dać 30 skoro 20 nie robi wrażenia 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 13 Lutego 2024 @Mr.Green żre jak świnia 😄 Poszło 30ml banana 15 orgatrex i 10 blooma Nabiera kolorków Tricho na gorilli to pół na pół, haze musi jeszcze postać no a gmo jeszcze zbadam. Nie wiem czy haszu z tego nie zrobię tzn. haze jest w większości liściasty taki ale na tych liściach jest w huj żywicy tyle samo co na topach. A co do reszty to z popcornu bym mógł jebnac a szczyty do słoika. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 13 Lutego 2024 @Growerseed już więcej nie dawaj. Po tej dawce lej sama wodę. Do dwóch tygodni powinna się wyjść zdrowo. Juz idzie taki moment że ile byś nie wladowal to ona i tak nie zje tego co jej dasz. Roślina już nie chce i przygotowuje się na kosę. Sama odmawia 😛 Ładnie napuchly 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 13 Lutego 2024 @Mr.Green no i gitara czyli finisz Badałem GMO stoi tak jak gorilla jedynie hejzik ma jeszcze sporo przezroczystego ale mimo to sample potrafią sklepać 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 16 Lutego 2024 [Dzień 55 FLO] Coraz bliżej kosa leje samą wodę z czosnkiem by mi plecha nie zaatakowała. 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego 2024 Dobre szyszki myślę że jeszcze rozpierdoli te twoje piękne roślinki bo widac ze caly czas idą do przodu eloo😎🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 16 Lutego 2024 @Growerseed elegancko wyglądają topy 🙂 lej wodę.. niech się wyjedza i szykuj się do kosy 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 19 Lutego 2024 [ DZIEŃ 58] Trzeba je linkami wiązać bo badyle nie utrzymują ciężaru hehe. GMO tworzy konkretne bulwy. Myślę że wagowo to będzie najcięższa. Pure haze pomijam teraz bo stoi w innym miejscu pod jedną lampą 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 23 Lutego 2024 [Jutro kosa] 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 23 Lutego 2024 @Growerseed tricho pasuję? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 23 Lutego 2024 @Mr.Green pasuje większość mleko a ja nie lubię kanapowcow 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 23 Lutego 2024 @Growerseed to ciachaj. Akurat na weekend będzie co robić 😄 I jak ogólne wrażenia z uprawy Biotabsowej 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 24 Lutego 2024 @Mr.Green zajebiście zadowolony, kolby spuchnięte aż się nie spodziewałem takiego rezultatu i klepie elegancko. Herbatka zrobiła robotę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach