Growerseed 496 Napisano 12 Lutego (edytowane) @Mr.Green ile mogę maksymalnie przyjebać dawki z pk banana i orgatrexu? bo chyba nadchodzi ten moment. Edytowane 12 Lutego przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Growerseed a ile dawałeś najwięcej do tej pory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 12 Lutego @Mr.Green 20ml na raz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Growerseed ogólnie to wyglądają na nabite.. Są aż tak głodne? Możesz dać 30 skoro 20 nie robi wrażenia 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 13 Lutego @Mr.Green żre jak świnia 😄 Poszło 30ml banana 15 orgatrex i 10 blooma Nabiera kolorków Tricho na gorilli to pół na pół, haze musi jeszcze postać no a gmo jeszcze zbadam. Nie wiem czy haszu z tego nie zrobię tzn. haze jest w większości liściasty taki ale na tych liściach jest w huj żywicy tyle samo co na topach. A co do reszty to z popcornu bym mógł jebnac a szczyty do słoika. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Lutego @Growerseed już więcej nie dawaj. Po tej dawce lej sama wodę. Do dwóch tygodni powinna się wyjść zdrowo. Juz idzie taki moment że ile byś nie wladowal to ona i tak nie zje tego co jej dasz. Roślina już nie chce i przygotowuje się na kosę. Sama odmawia 😛 Ładnie napuchly 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 13 Lutego @Mr.Green no i gitara czyli finisz Badałem GMO stoi tak jak gorilla jedynie hejzik ma jeszcze sporo przezroczystego ale mimo to sample potrafią sklepać 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 16 Lutego [Dzień 55 FLO] Coraz bliżej kosa leje samą wodę z czosnkiem by mi plecha nie zaatakowała. 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego Dobre szyszki myślę że jeszcze rozpierdoli te twoje piękne roślinki bo widac ze caly czas idą do przodu eloo😎🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Lutego @Growerseed elegancko wyglądają topy 🙂 lej wodę.. niech się wyjedza i szykuj się do kosy 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Lutego [ DZIEŃ 58] Trzeba je linkami wiązać bo badyle nie utrzymują ciężaru hehe. GMO tworzy konkretne bulwy. Myślę że wagowo to będzie najcięższa. Pure haze pomijam teraz bo stoi w innym miejscu pod jedną lampą 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 23 Lutego [Jutro kosa] 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @Growerseed tricho pasuję? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 23 Lutego @Mr.Green pasuje większość mleko a ja nie lubię kanapowcow 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Lutego @Growerseed to ciachaj. Akurat na weekend będzie co robić 😄 I jak ogólne wrażenia z uprawy Biotabsowej 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 24 Lutego @Mr.Green zajebiście zadowolony, kolby spuchnięte aż się nie spodziewałem takiego rezultatu i klepie elegancko. Herbatka zrobiła robotę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach