mateo 956 Napisano 26 Grudnia 2023 @Mr.Green nie za blisko nie za daleko bo sama końcówka też usycha wydaje mi się że takie pół do 1cm jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2023 @mateo i nie pęka później ta łączenie jak jest tak krótko ścięte? I usycha? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 26 Grudnia 2023 Nie później ładnie łodyga zarasta i jest tak jak by go nigdy nie bylo Jak odrosty będą grubsze to zarasta ladnie Żeby nie ciąć tylko zaraz nad bo łatwo później odłamać szczyt wiem to od siebie🫣😅 dla tego od 0,5 do 1cm jest ok Najlepiej 1cm i będzie na 100 git 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2023 @mateo a masz zdjęcie żeby pokazać jak pod koniec FLO wygląda proca Y ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 26 Grudnia 2023 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2023 @mateo zdrowo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 27 Grudnia 2023 Dziś widziałem nie wiem o co chodzi wszystkie mają po 3 4 odrosty na piętrze dziwne 2 ok ale no po 4??? I tak myślę bo usuwam odrosty mogłem zostawić i zrobić trening na nich był bym do przodu i to dużo a teraz już za późno 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @mateo nie rozumiem. Musisz pokazac 😄 z jednego węzła wychodzi więcej niż dwa? Czy co 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 27 Grudnia 2023 Po prostu jak masz odrosty normalnie, co piętro lisci 2 u mnie były 4albo 3. I mogłem w sumie zostawić tak teraz myślę i je rozgałęziać ale już usunąłem wszystko i to był mój błąd ciekawe co by wyszło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @mateo że nie takie dwa..? A trzy lub 4 ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 29 Grudnia 2023 @Mr.Green zawsze miałem po 2 a teraz po 3 albo 4 rosną Też nie rośnie po 2 liście tylko po 3😅 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Grudnia 2023 @mateo to będą grube topy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Grudnia 2023 Kolejny fryzjer 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) @mateo ladnie ogolone,rozłożone niech rosną zdrowe pozdro 😎😎 Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 1 Stycznia tydzień 5 Roślinki ładnie się krzacza ok 3 tygodnie i ida do dużego namiotu dostają po 500ml nawozy jak ostatnio pełne dawki na grow i roots ,w tym tygodniu zaczynam podlewanie dawka aż do wypływu wody dołem 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia @mateo ładnie sobie rosną. Wypadało by je chyba przesadzić bo tyle masz jeszcze miejsca wolnego ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 1 Stycznia 2 tygodnie temu przesadzałem na razie jest ok mają jeszcze jedna przesiadkę na 25l donice @Udyr dokladnie12 grudnia dałem je do 5l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 10 Stycznia tydzień 6 Trochę nie za bardzo miałem czas zajmować się roślinkami ale niewiele się działo cały tydzień tylko podlewanie i wiązanie szczytów, dawki nawozu jak ostatnio 1m/l ale następne podlanie 2ml/l ,lampa SF4000 ok 30 do 40 cm 40% doniczki ostatni tydzień spędzają w 5l trochę będzie mi kolidowała przesiadka na 25l w piątek będzie kolejny fryzjer żeby nie przesadzać i ścinać szczytów w 1 dzień A i tradycyjnie usłyszałem trzask jednej z gałęzi🫣😅ale wszystko jest ok 👍😮💨 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Stycznia @mateo lepiej zrobić to za jednym zamachem, jeden stres jedno zatrzymanie wzrostu. Przynajmniej moim zdaniem . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 10 Stycznia W sumie mi i tak nie zależy bo Vega będę prowadził aż będzie pełny namiot będą potrzebować więcej to przetrzymam jak będą szybciej to kosa wcześniej proste bez cisnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach