mateo 965 Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Zaczynam 1 fotorelacje ale 2 uprawę nasiona Frost Gorilla XXL sezonowe . Dzień pierwszy 3h moczenia i na ręcznik papierowy następnie pod przykrycie i do ciemni Edytowane 24 Listopada 2023 przez mateo 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2023 @mateo no to siup.. zdrówko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Listopada 2023 Na jakim sprzęcie itd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Pierwsze tygodnie w samoróbkę bo 5x5 namiot zajęty plus mam małą Lampe z Ali która testowałem i dała radę na początku nie potrzebują dużo po ok 4,5 tygodniach zwolni się namiot a więc Namiot Hydro mars 5x5 będą pod lampa spider farmera se 7000 Namiot 5x5 Wyciąg spider farmer 6 cali Do tego wentylatory mieszajace Nawozy mineralne plagrona Plagron grow Plagron bloom Plagron power roots Plagron sugar royal Plagron cal mag Plagron power buds Plagron green sensation I do tego mono tracę mix na uzupełnienie cel doprowadzić uprawę i zrozumieć potrzeby rośliny aż w końcu będę w stanie sam doprowadzić uprawę od początku do końca. To są początki i liczę że będziecie wyrozumiali😅 Edytowane 24 Listopada 2023 przez mateo 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Listopada 2023 Będę zaglądać, też mam Frost GorillaXXL ale auto, więc z fartem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Listopada 2023 Czyli 150x150cm... duży jak do nauki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 24 Listopada 2023 @WBB 1 uprawa też w tych rozmiarach (fotki w galerii )plus dużo błędów, zamówiłem sprzęt w trakcie , próbowałem poprawiać w trakcie i zmieniałem dużo rzeczy teraz już mam wszystko prawie😉.Robię to też dla siebie żebym miał do analiz albo grubo albo wcale presją mnie motywuje 🤞🤞🫣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Listopada 2023 @mateo już chyba kojarzę. Zmieniacie te avatary i później Was poznać ciężko 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Mam 1 od poczatku Spr jestem ponad miesiac 😅 Edytowane 24 Listopada 2023 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 26 Listopada 2023 Kiełki po ok 1.5cm do kubków 300ml ziemia plagron lightmix czas kiełkow ok 38h 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Listopada 2023 Ładnie ci kiełki puściły, ile czasu trzymałeś na ręczniki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 26 Listopada 2023 ok 3h moczę zazwyczaj są już pod wodą i później na ręczniki i ten kieliszek wody wystarcza.W piątek ok 19 w sobotę rano były już małe ale zawsze daje troszkę większa ale tym razem szybko urosły sfm się zdziwiłem no i dziś rano do ziemi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Listopada 2023 Swojego wczoraj wsadziłem do ziemi, dziś widziałem że jutro raczej będzie na wierzchu. Będę miał różnice około tygodnia i do Togo gorilla potrzebuje wg. Producenta na auto 75 dni od kiełka, ale to też w optymalnych warunkach pewnie podawane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 26 Listopada 2023 Pierwsza już jest oby jutro reszta sadzonki trafia pod sf 4000 i do home box miałem sprzedać ale wykorzystam go dla siebie tylko na sadzonki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 27 Listopada 2023 (edytowane) Dzień 1 Roślinki już ponad ziemią lampa sf 4000 70cm nad roślinami ,moc 10% , pH wody 6-6.2 czas świecenia 19h Edytowane 27 Listopada 2023 przez mateo 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 27 Listopada 2023 @mateo co ta roślinka taka żółta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 27 Listopada 2023 Już jest ok bo za długo była pod ręcznikiem teraz dostały światła i są już ładne zielone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2023 @szamayo to taka odmiana.. już można ścinać i palić hehe 😛 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 27 Listopada 2023 Mega szybka odmiana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2023 M S O @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach