Gość Napisano 14 Lutego @WielebnyMerry wyciąg wlacz, wilgotnosc powinna spasc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 14 Lutego 5 godzin temu, moonka napisał: Po raz kolejny to napisze ale... Po co suszyc z calymi lodygami i z liscmi? Obcial bys wszystko co zbedne i nie mial bys takiego problemu z wilgotnoscia🤷♂️ z łodygami suszy się wieszając w dół bo ponoć wtedy z łodyg spływa do topów ile w tym prawdy niewiem, z liśmi ja suszę ale tylko przytopowymi bo one osłaniają topy przed zbyt szybkim wyschnięciem bo mam temp 24 stopnie i wilgotność ok 55%. a i mi łatwiej trymować na sucho. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 14 Lutego @Growerseed MOIM zdaniem jedyne co moze splywac to wilgoc, ktora tylko utrudnia suszenie🤷♂️ moze w tym roku dla odmiany zrobie porownanie i czesc sortu wysusze w calosci. Dotychczas zawsze wycinalem wszystkie lodygi i trymowalem na mokro. Wolalem nawet wieksze topy podzielic na mniejsze zeby lepiej schly😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,306 Napisano 14 Lutego @Growerseed mozna suszyc z liscmi i lodygami jak ma sie do tego odpowiednie warunki. Autor tematu ich nie ma, wiec powinien je wyciac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 14 Lutego @Growerseed Raczej nic wartościowego tam nie spływa co poprawi jakość , smak , działanie .... łodygi robią za wieszak 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 14 Lutego (edytowane) @Resio666 czyli to mit jak z tą ciemnią 😄 nie spłynie więcej THC u mnie właśnie takie warunki że lepiej w całość wtedy mam te 2 tyg a tak to tydzień max i siano, a niektórzy to faktycznie wierzą w różne gusła a nóż coś spłynie z nieba. Może troche w tym prawdy jest i będzie 0,2% więcej ale przy 20+ to faktycznie nie zmieni nic Edytowane 14 Lutego przez Growerseed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 14 Lutego Co mogłem to obciąłem, palce mi się poobklejały i jak wcześniej wytrzymuje na sucho😭🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Lutego To jak to teraz sprawdzić czy już jest wystarczająco suche bo szczerze to jeszcze może jutro i trymowanie. W dotyku jest suche ale łodygi jeszcze nie łamią się jak powinny a to też niby był sposób na sprawdzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 15 Lutego @WielebnyMerry wez wiekszego topa i sprawdz jak wyglada w srodku. Inaczej mozna tylko zgadywac🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Lutego Jesień się pojawiła u drugiej panny, dostała chcąc nie chcąc ostatnia dawkę PK z nawozami, od jutra tydzień dwa same nawozy w mniejszej dawce i płukanie max 2-3 tygodnie do kosy. Triochomy 50/50 przezroczyste/mleczne 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Lutego Zostały ostatnie godziny na typowanie wyniku do polnocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego @WielebnyMerry pokażesz wiszące boby to będziemy typować 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego Tylko i wyłącznie otrymowany suchy towar jakieś nagrody przewidziane czy coś? Hehe pozdro 6000 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego @vego1989 ja to robię dla siebie więc zbytnio w trymowanie nie będę się bawić, delikatnie je podgole i tyle zaraz podeślę wam zdjecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @WielebnyMerry to tym bardziej powinieneś się przyłożyć do trymu 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego To zrobię inaczej, zawsze nie otrymowany i otrymowany Pierwszy wyni jest prawie jeszcze raz taki jak oczekiwałem🤤🤤😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego (edytowane) No z tymi liśćmi nie wygląda za ciekawie 🙂(chociaż nieraz paliłem towar który wyglądał bardzo chujowo) a robił główkę konkretnie😎💥 Edytowane 17 Lutego przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @WielebnyMerry trym slaby na tym 2zdjeciu, ale to Twoj towar i Ty go bedziesz palil 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego @vego1989 jeszcze nie trymowalem, zajmę się tym trochę później, i zrobię wam zdjecie po trumien, największą pałka czyli szczytowa ma 6g. Fakt że samego popkornu mam około 2-4g reszta w wyraźnych topkach. Bądź co bądź nawet po trumien dużo mi nie zejdzie z wagi a i tak swój cel 30g z roślinki uzyskałem, co lepsza za około 2tygodnie druga panna Blue Cookies idzie na kosę, tym razem czekam na więcej bursztynu więc może być że nawet i 3 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 17 Lutego @WielebnyMerry gratulacje 👍bym poświęcił trochę czasu i dopieścił topki. Nie pożałujesz. Odpady do masełka 🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach