szamayo 618 Napisano 26 Grudnia 2023 W dniu 20/12/2023 o 18:54, szamayo napisał: Filtr węglowy VF PRO-ECO (fi125, 160-240m3) Kanałowy wylot Przepustowość 158 m^3/h Wlotowy miałem włączony jakiś czas wydajność 93 m3/h Mieszający wydajność: 215 m3/h Czy w takim zestawieniu filtr by się zapchał tak szybko? Ten mieszak nie za mocny? Takie mam parametry @WymiataczMega Dałem drugi Mieszający skierowany z góry na dół, może to coś da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 26 Grudnia 2023 @szamayo mordo napisałem zapytanie o wylotowy i za chwilę wbiłem na początek relacji i sprawdziłem 🤦. Cały sprzęt który masz wydaje się ok👍. Może zdejmij na jakiś czas filtr i sprawdź jak będzie wtedy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) @WymiataczMega chodzi ci żebym wyłączył went wylotowy? Czy zdjął cały wyciąg z filtrem? Edytowane 27 Grudnia 2023 przez szamayo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 27 Grudnia 2023 @szamayo chodziło mi żebyś zdjął tylko filtr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 28 Grudnia 2023 Chciałem pozamieniać je miejscami, ale przez to że wysypałem ziemię pod donice jednej to mi korzenie nie pozwalają nic ruszać już do końca także zostają tak jak są Jak obstawiacie z tych 4 ile pi razy oko może wyjść? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 28 Grudnia 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) @szamayo ładnie obrastają kolego💣👍a co do zbiorów to jeszcze sporo czasu wszystko wyjdzie w praniu Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 28 Grudnia 2023 @Pablo 1988 ta quick one są szybko kwitnące więc myślę że koniec stycznia już będzie kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Grudnia 2023 @szamayo to te po prawej??szybko się buduję jeżeli to ten Quick a jeżeli nie to nie🤣🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 28 Grudnia 2023 @Pablo 1988 te po lewej xD nie no po prawej, ostatnim razem kosiłem przed 3 pełnym miesiącem tylko bez żadnych nawozów praktycznie i pod gołym niebem także nie wiem czy w namiocie będzie inaczej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Grudnia 2023 2 minuty temu, szamayo napisał: @Pablo 1988 te po lewej xD nie no po prawej, ostatnim razem kosiłem przed 3 pełnym miesiącem tylko bez żadnych nawozów praktycznie i pod gołym niebem także nie wiem czy w namiocie będzie inaczej Aaa to teraz wszystko jasne ale w porównaniu do tych po prawej to salbo idą ale pewnie jeszcze napecznieja bobsztyle🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 28 Grudnia 2023 @Pablo 1988 jak patrzę po fotkach to 9 grudnia tamte były na tym etapie co te sa teraz, zobaczę czy coś z tego będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Grudnia 2023 @szamayo badz dobrej myśli będzie ile bedzie wazne że swojak👍Pozdro yoooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 28 Grudnia 2023 @szamayo z automatu tak średnio 60g z rośliny wychodzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 28 Grudnia 2023 @WymiataczMega ja liczę na 100 z 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 28 Grudnia 2023 @szamayo to raczej lekko. Teraz z 3 auto mam 100 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 28 Grudnia 2023 @WymiataczMega taki wynik jak ty masz by mnie zadowalał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 28 Grudnia 2023 @szamayo będzie git. Prowadź tak ogródek dalej a będzie więcej niż sto👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 29 Grudnia 2023 Nareszcie udało mi się ogarnąć wilgotność w boxie, lampę podniosłem na Maxa w tym boxie filtr zamieniłem miejscami, już nie znajduje się bezpośrednio nad lampa tylko wisi obok, równolegle do lampy Wilgotność 47% temp 33,5 Przed podlaniem, wszystkie muszę podlać to pewnie podskoczy po podlaniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 618 Napisano 29 Grudnia 2023 Co to może być za niedobór? Żółte końcówki z brązowym zakonczeniem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach