Hulk 274 Napisano 6 Listopada 2023 @WymiataczMega ich szczęście to i moje szczęście 😁 Czyli od środy min dawka według tabeli producenta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2023 (edytowane) @Hulk fajnie to wygląda powodzenia lej jej na kwitnienie śmiało 💥 p.s zacząłem szybciej uprawe i moja jeszcze nawet nie kwitnie 🤪😏 Edytowane 6 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 6 Listopada 2023 @Pablo 1988 też masz automaty? Lst chyba trochę przyspieszyło flo.. Teoretycznie u mnie zaczął się drugi tydzień przekwitnienia i od przyszłego tygodnia powinno coś bardziej zauważalnego się ruszyć..ale i tak przybyło preflowerów i robią się kwiatostany co bardzo cieszy oko 🙂 @Pablo 1988 pokaż fotkę swojej.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 6 Listopada 2023 @Hulk on ma fotorelacje👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 6 Listopada 2023 @WymiataczMega znalazłem 😁 dzięki 💪😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 6 Listopada 2023 @Hulk wolno mu idą ale będą wariaty haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 6 Listopada 2023 @WymiataczMega pewnie że tak 💪🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 6 Listopada 2023 @Hulk swoje to swoje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2023 (edytowane) Chuj wie pierwszy raz pod lampa bardziej ogarniam sezonowe w plenerze 😁 Edytowane 6 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 6 Listopada 2023 @Pablo 1988 moje to moja pierwsza uprawa w życiu i to w boxie własnej roboty pod żarówkami LED 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 7 Listopada 2023 Tak jak było planowane, tak też się stało 😁 Z dzisiejszym podlewaniem wjechał bloom w minimalnej dawcę podanej przez producenta 🙂💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 7 Listopada 2023 @Hulk lecisz z tematem 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 8 Listopada 2023 Minęła doba od pierwszej dawki BioBloom i już mam wrażenie że coś się zmieniło 😁 Gałązki zaczynają bardziej obrastać.. Dorzuciłem wentylator wtłaczający i od razu wilgotność spadła z 72% na 50% Czyli chyba wróciły warunki do normy 😊 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 8 Listopada 2023 @Hulk mają dobre warunki to rosną 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 8 Listopada 2023 @WymiataczMega i niech tak zostanie 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Listopada 2023 @Hulk teraz magia się zaczyna i zaczną pojawiac się owoce twojej pracy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 9 Listopada 2023 @Mr.Green muszę się przyznać bez bicia że oczekuje tych owoców 🙂 Głównie jest to spowodowane tym że jest to doświadczalny projekt własnej roboty.. box, oświetlenie,, wentylacja, podlewanie itd... Mam już w głowie listę rzeczy, które zmienię aby usprawnić kolejny rzut 🙂 Chciałbym żeby te Dutch Passion wybaczyło mi popełnione błędy i dało trochę plonu bo jest to według producenta jedna z największych odmian patrząc na plon... Ale to już czas pokaże 🤭 Dzisiaj było drugie podlanie z biobloom więc czekam na rozwój sytuacji 😁 Do końca jeszcze kilka tygodni więc wszystko może się wydarzyć 🤷 Osobiście trzymam kciuki 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Listopada 2023 Dobrze idą. Nie przesadzaj z nawozami. Czasem lepiej dać samą wodę jak są mocno nabite. Pamiętaj że to automaty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 9 Listopada 2023 @Mr.Green będę pamiętał 🙂 Delikatnie daję biobloom a wcześniej nic nie dawałem bo allmix zapewnił wszystko 🙂 A jeśli ktoś będzie kiedyś wątpił w LST to fotka poniżej powinna rozwiać jego wątpliwości 🙂 Na tej nie robiłem bo słabo rozwijała piętra, a poniżej z LST 🤷 widać różnicę 😉 Tą sama odmiana w tym samym czasie sadzona i wszystko to samo robione 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 10 Listopada 2023 Dwa dni temu co zresztą widać na fotce wyżej, czubki miały około 15-20 cm od haczyków, na których dzisiaj musiałem założyć sznurek bo niektóre dotykają 🙆😅 Trochę mnie martwią listki na jednej z sześciu Pań.. Co prawda to tylko kilka listków, ale wolę zasięgnąć opinii co sądzicie? Jutro mija jeśli dobrze policzyłem 14 dzień od pojawienia się preflowerów.. Jaka diagnoza? 😁 Nawet na ogólnym zdjęciu widać że ona jest jaśniejsza 🤔 Wygląda jak początek niedoboru azotu, potasu lub fosforu.. Tylko że już kwitnie więc azot niepotrzebny.. Fosfor i potas już dwa razy podany w biobloom więc może się wyrówna 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach