Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 Po ilu dniach po lst roślina się podnosi w kierunku światła? Długo odchorowuje lst? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 24 Października 2023 @Hulk nawet nastepnego dnia juz widac jak wygina sie do swiatla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,147 Napisano 24 Października 2023 @Hulk dni? od razu się podnoszą, z godziny na godzine coraz bardziej, wydaje mi się ze automaty tak samo jak sezony... no chyba ze się je tak przybije do ziemi głowami ze bedą musialy podrosnąć zanim bedą miały co podnieść do góry 🤷♀️ Jak nie mam racji, to niech mnie ktos poprawi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 No dobrze.. w takim razie obserwuje 😉 Dostały po treningu po pół litra wody bo miały suszę aż liście w dotyku były suche 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2023 @Hulk tym bardziej że niby każdy stres dla automatu to przyspieszenie kwitnienia, ile w tym prawdy, nie wiem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @vego1989 nawet nie wiem kiedy się spodziewać początku kwitnienia i jak to zauważyć 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Października 2023 @Hulk Automat kwitnie około 30 dnia, a poznasz , że kwitnie po prefolwerach, to takie białe słupki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 24 Października 2023 @Zielone krainy czyli mam jeszcze około 2 tygodni na treningi, dzięki 🙂💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Października 2023 @Hulk zostaw niech urośnie. Odgałęzienia się zaraz podniosą i wydłuża. Po około tygodniu popraw trening bardziej je rozkładając do brzegu doniczki. Nie mecz jej co chwilę. Po prostu poczekaj i to co urośnie, czyli nowa długość odgałęzień lekko popraw by byl lepszy koszyczek. Potem odbija to zaczną się tam topy tworzyć i będzie git. Chyba że to jakieś giganty to LST chuja da 😄 tak miałem z Purple Lemonade od Fast Buds :)) za chuja nie dało się go upiąć i był to największy automat jakiego miałem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 25 Października 2023 @Mr.Green już po nocy się podniosło ale tak jak mówisz dam im tydzień i dopiero poprawię 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 27 Października 2023 Dzisiaj po pracy albo jutro doginanie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 27 Października 2023 @Hulk tydzien szybko zlecial😉 w koncy je zameczysz jak bedziesz tyle przy nich grzebal🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 27 Października 2023 @moonkagliwicee tydzien mija we wtorek więc zastanawiam się czy nie działać przy kolejnym podlaniu ale sporo odbiły 🤔 @Mr.Green co sądzisz? Czekać do wtorku czy jutro ewentualnie dzisiaj doginać delikatnie? Co prawda muszę jeszcze jak wrócę sprawdzić czy mają sucho bo to tak naprawdę zaważy o dalszych pracach 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Października 2023 @Hulk nadgorliwość gorsza od faszyzmu 🙂 Jak maja sucho to możesz delikatnie poprawić. Możesz też ooczekactaz podrosną lekko i wtedy. Jak nie ma co łapać to nie ma sensu stresować roślin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 27 Października 2023 Ja znowu wolę częściej a delikatniej.... bo one szybko spierdzielają i trudniej je później ujarzmić 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 27 Października 2023 No właśnie odbiły dlatego podpytuje 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 27 Października 2023 Delikatnie poprawione i już chyba nie będę dotykał bo 7 listopada mija miesiąc od wykiełkowania więc pewnie zaczną kwitnąć.. Niech już teraz się rozkrzaczą i rosną 😛 Dwie które wyszły z ziemi trochę później nie trenowałem bo mniejsze.. Czekamy na rozwój sytuacji 😁🤞 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 29 Października 2023 Dobrze że wczoraj poprawiłem trening bo już na jednej pojawiły się preflowery i już bym nie zdążył dogiąć 😅 Od trzeciego tygodnia zacznę podawać bio bloom według tabelki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 30 Października 2023 Ale pięknie się rozrastają 🙆🤩 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 30 Października 2023 Mordo elegancko prowadzisz ogród 🙃👍👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach