Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @Pablo 1988 wydaję mi się za za krótkiego wega im zrobiłem i mogłem je przeciągnąć jeszcze z tydzień do nawet dwóch.. no ale trudno 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 4 Stycznia @Mr.Green co one takie popalone? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @Boczelli ta z tyłu w środku się wyjada jak opętana i nie chcę przestać.. Ta z lewej to chyba tabs ją zmęczył 🙂 Widać jaki wpływ ma genetyka nawet przy organicznych odżywkach. Ta w środku zezarla tabsa i leci dalej a ta z lewej która ma slabsze geny, widać że gorzej sobię radzi z tabsem i ja popalił. Niestety niemożliwe jest przewidzieć jakie geny wyrosną z naisonka by temu zaradzić. Do tego eksperymentowałem ze światłem trochę i nie wiem czy nie za szybko zwiększyłem moc lampy.. ciągle mam delikatne problemy z odpowiednim użytkowaniem swojego panelu LED. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia Ewentualnie brak fosforu.. ale jakim cudem..? 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Stycznia W dniu 28/12/2023 o 00:27, Mr.Green napisał: Don't Panic It's Organic Masz na rękach krew? Nie zebym sie wpierdalal.. Zawsze dorzuce na chleb.. ale nie na Bayraktara.. Wciaz doszukuja sie we mnie skurwysyna.. a ja tylko chce wolny bardziej niz Palestyna.. Tydzien 11 od wsadzenia pestki w ziemie za nami. 5 tydzien od zmiany swiatla rowiez za nami. Okolo 4 tydzien FLO. Cos jak połmetek. Topki lączą sie w wiekszego topa. Kończą sie formowac i mam nadzieje ze teraz zaczna nabierac masy 🙂 Zacnie to wygląda👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 4 Stycznia No grubo tam siedzi 😍 szacuneczek kierowniku ☘️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @mateo dzięki. Jednak średnio jestem zadowolony 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Stycznia Jeszcze mają czas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @Resio666 bez przesady.. nie ma tam grubo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Stycznia Piątek albo sobota ścinka 1 foto w nocy 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @mateo wiem. Coś tam dopuchna jeszcze. Do tego to przewaga sativy więc liczę się z tym że topy nie muszą być tłuste jak przy indica. Wkurza mnie ta rozbieżność genów.. i ciężko mam się wpasować z lampą.. Swoje może wyjdę 😛 cukru nie brakuję. Jak na organike jest ok 😉 @mateo co to za odmiana? Ile szczytów ma ta pierwsza z lewej? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @mateo i powiedz mi ile trzymasz lampę od szczytów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Stycznia Teraz na ostatnie dni ok 25 30cm Wcześniej od 30 do 40 Gorilla frost ok 30 szczytów tylko głownych reszty nie ma bo usuwałem jak mówiłem nie chce drobnych 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @mateo na zdjęciu ile jest roslin? Interesuję mnie tak roślina z lewej na widoku. Jak będziesz mógł to pokaż ją lepiej. Łodygę bardziej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Stycznia 4 duże i jedna mała łącznie 5 mała na zapchanie miejsca na środku wszystkie tak samo trenowane Jedyną która dawałem dobre dawki nawozu😅 To są jak było 7 ale nie mieściły się i 2 wyrzuciłem bo i tak klony nie szkoda Na ostatnim widzisz jak wyglądały doły @Mr.Green 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Stycznia @mateo dlatego takie równe bo to z klonów.. 😄 a ja sobię myślę.. jebany niby początkujący a tak mu się udało 😄 Ładny zbiór ale długi weg 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 5 Stycznia Te duże nie są z klonów z pestek Weg długi bo czekałem aż się zapełnił namiot😉 Dla tego teraz nowe tylko 4 raz że już nie potrzebuje 5 bo i tak materiału starczy a psy 4 lepsza cyrkulacja będzie bo teraz przy dżungli mój osuszacz na pełnych chodzi a i tak czasem jest prawie 60 wilgotności 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Stycznia @mateo wiadomo że takie zapełnienie trwa swoję i nie da się tego pominąć.. Z pewnością spróbuję scroga bo kiedyś już probowalem ale wyjebalo tak rośliny że przeroslo moje oczekiwania i nie byłem w stanie tego ogarnąć 😄 Ile mają doniczki? Namiot to 1.4 x 1.4 ? Czy 2 x 2 ? Wiem że już to pisałeś gdzieś ale zapomniałem 😛 Ile średnio zajmuję powierzchni jeden baldachim? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 5 Stycznia Namiot 1.5x1.5 donice 25l ale i 30 mogły by byc Po 75 cm mniej więcej , i 2 przednie wycięte trochę połączenie żeby osuszacz dał radę wyrzucić powietrze do góry ponad koronę właśnie może dla tego że pierwsze to bawiłem się z każdą gałązka😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia Puchnią 2 4 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach