Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @Pablo 1988 wydaję mi się za za krótkiego wega im zrobiłem i mogłem je przeciągnąć jeszcze z tydzień do nawet dwóch.. no ale trudno 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,857 Napisano 4 Stycznia 2024 @Mr.Green co one takie popalone? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @Boczelli ta z tyłu w środku się wyjada jak opętana i nie chcę przestać.. Ta z lewej to chyba tabs ją zmęczył 🙂 Widać jaki wpływ ma genetyka nawet przy organicznych odżywkach. Ta w środku zezarla tabsa i leci dalej a ta z lewej która ma slabsze geny, widać że gorzej sobię radzi z tabsem i ja popalił. Niestety niemożliwe jest przewidzieć jakie geny wyrosną z naisonka by temu zaradzić. Do tego eksperymentowałem ze światłem trochę i nie wiem czy nie za szybko zwiększyłem moc lampy.. ciągle mam delikatne problemy z odpowiednim użytkowaniem swojego panelu LED. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 Ewentualnie brak fosforu.. ale jakim cudem..? 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,200 Napisano 4 Stycznia 2024 W dniu 28/12/2023 o 00:27, Mr.Green napisał: Don't Panic It's Organic Masz na rękach krew? Nie zebym sie wpierdalal.. Zawsze dorzuce na chleb.. ale nie na Bayraktara.. Wciaz doszukuja sie we mnie skurwysyna.. a ja tylko chce wolny bardziej niz Palestyna.. Tydzien 11 od wsadzenia pestki w ziemie za nami. 5 tydzien od zmiany swiatla rowiez za nami. Okolo 4 tydzien FLO. Cos jak połmetek. Topki lączą sie w wiekszego topa. Kończą sie formowac i mam nadzieje ze teraz zaczna nabierac masy 🙂 Zacnie to wygląda👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 715 Napisano 4 Stycznia 2024 No grubo tam siedzi 😍 szacuneczek kierowniku ☘️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @mateo dzięki. Jednak średnio jestem zadowolony 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,200 Napisano 4 Stycznia 2024 Jeszcze mają czas 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @Resio666 bez przesady.. nie ma tam grubo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,200 Napisano 4 Stycznia 2024 Piątek albo sobota ścinka 1 foto w nocy 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @mateo wiem. Coś tam dopuchna jeszcze. Do tego to przewaga sativy więc liczę się z tym że topy nie muszą być tłuste jak przy indica. Wkurza mnie ta rozbieżność genów.. i ciężko mam się wpasować z lampą.. Swoje może wyjdę 😛 cukru nie brakuję. Jak na organike jest ok 😉 @mateo co to za odmiana? Ile szczytów ma ta pierwsza z lewej? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @mateo i powiedz mi ile trzymasz lampę od szczytów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,200 Napisano 4 Stycznia 2024 Teraz na ostatnie dni ok 25 30cm Wcześniej od 30 do 40 Gorilla frost ok 30 szczytów tylko głownych reszty nie ma bo usuwałem jak mówiłem nie chce drobnych 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @mateo na zdjęciu ile jest roslin? Interesuję mnie tak roślina z lewej na widoku. Jak będziesz mógł to pokaż ją lepiej. Łodygę bardziej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,200 Napisano 4 Stycznia 2024 4 duże i jedna mała łącznie 5 mała na zapchanie miejsca na środku wszystkie tak samo trenowane Jedyną która dawałem dobre dawki nawozu😅 To są jak było 7 ale nie mieściły się i 2 wyrzuciłem bo i tak klony nie szkoda Na ostatnim widzisz jak wyglądały doły @Mr.Green 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 4 Stycznia 2024 @mateo dlatego takie równe bo to z klonów.. 😄 a ja sobię myślę.. jebany niby początkujący a tak mu się udało 😄 Ładny zbiór ale długi weg 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,200 Napisano 5 Stycznia 2024 Te duże nie są z klonów z pestek Weg długi bo czekałem aż się zapełnił namiot😉 Dla tego teraz nowe tylko 4 raz że już nie potrzebuje 5 bo i tak materiału starczy a psy 4 lepsza cyrkulacja będzie bo teraz przy dżungli mój osuszacz na pełnych chodzi a i tak czasem jest prawie 60 wilgotności 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 5 Stycznia 2024 @mateo wiadomo że takie zapełnienie trwa swoję i nie da się tego pominąć.. Z pewnością spróbuję scroga bo kiedyś już probowalem ale wyjebalo tak rośliny że przeroslo moje oczekiwania i nie byłem w stanie tego ogarnąć 😄 Ile mają doniczki? Namiot to 1.4 x 1.4 ? Czy 2 x 2 ? Wiem że już to pisałeś gdzieś ale zapomniałem 😛 Ile średnio zajmuję powierzchni jeden baldachim? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,200 Napisano 5 Stycznia 2024 Namiot 1.5x1.5 donice 25l ale i 30 mogły by byc Po 75 cm mniej więcej , i 2 przednie wycięte trochę połączenie żeby osuszacz dał radę wyrzucić powietrze do góry ponad koronę właśnie może dla tego że pierwsze to bawiłem się z każdą gałązka😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,313 Napisano 6 Stycznia 2024 Puchnią 2 4 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach