WBB 2,070 Napisano 11 Października 2023 A ja mam np taką suszarnie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green spk napisze tak ta suszarka jest git ale np w wakacje trzeba uważać zeby nie przeciągnąć. Dlatego do suszarki zaglądam codziennie. Czasami suszenie w lato trwało krócej. Ja się trzymam zasady łodyga strzela jest git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,184 Napisano 11 Października 2023 Prawidłowo. Podczas suszenia jak i podczas curringu warto kontrolować topy. Łodyga strzela to jeb do słoja. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green nie wytrzymam 4 miesięcy przy sezonowkach, jak wyjdzie mi +/- 400 z banana to next będzie sweet zz + Nova OG, no a drugi problem to temperatura jak wystartuje z marcem odchodzi ten problem 🙂 a banana będę grzał 24 lampą może się wygnie w paląg i da 100 🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 Pokój +/- 9m2, box 1.44m2 i zalepione okno na zimę, pytanie czy nie będzie problemów z dostępem do świeżego powietrza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Prepers sam sobie na to pytanie odpowiedziales... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @vego1989 W sensie że lipa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Prepers Jak pomieszczenie nie jest hermetyczne to nie powinno być problemu. Śmiało automat może dać 100 jak dobrze się go prowadzi. Mój Royal Cockies kręcił się koło stówki 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Prepers myślę że jak podlejesz to wilgotnośc skoczy do góry i będziesz zmuszony wietrzyć tam czasami na kwitnieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 Lampa ma współczynnik 2.6 i około 2.3 gieta z watta.. to w teorii możesz wyciągnąć 690 gieta. Realnie patrząc to na 600 jest szansa co przy 6 sztukach daje średnio koło 100 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green chopieee już czyszczę słoiki xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 11 Października 2023 Tia... byli tu tacy co 200 chcieli ze sztuki :):) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green jest tak hermetyczne że jak mi mucha wleciała to 2 dzień ją złapać próbuje xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 11 Października 2023 Ale przynajmniej mój wkurw później był uzasadniony.... no bo współczynniki przecież pokazywały, że będzie więcej 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @WBB jestem realistą będę się cieszył z tych 400, a Gorilla podobno daje ładny plon @WBB co masz za lampę? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 Ja myślę żebyś nie liczył na temat którego jeszcze nie ma. Wszystko wyjdzie w praniu napewno będą jakieś fuck upy. Ja np mam sluricane i Black Cherry i jak będzie 350-400 z metra to będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @Pierr1947 Sprawia mi to przyjemność mordo, napisałem tylko że będę się z 400 cieszył, a liczę dużo mniej xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 11 Października 2023 Mnie nie wkurwia sama mniejsza niż zakładana waga tylko to, że coś spieprzyłem bo wskaźniki pokazują inaczej 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 11 Października 2023 @Pierr1947 już zamówiłem osuszacz Z filtrem powietrza, i mam też nawilżacz wszystko mogę tak ustawić żeby mieć stała wilgotność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Prepers spk ogólne to fajnie kminisz wszystko na tip top , chcesz mieć kontrolę nad wszystkim. Podoba mi się takie podejście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach