Gość Napisano 10 Października 2023 Ja tez doglądam czytam sledze nabieram nauki pozdrooo 🔨💪😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Października 2023 @Prepers Interesuje czy nie.. wrzucaj jak leci 😉 i sie niczym nie przejmuj. Ida do swiatla jak nic.. jak beda sie jutro dalej wyciagac to zwieksz troszke moc lampy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Października 2023 Używał ktoś takie cudo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 11 Października 2023 Jeszcze nie widziałem takiego sprzętu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 (edytowane) @Prepers Lo Panie, a na co Ci to?skoczysz grow I w namiocie suszysz...ale jak nie masz co z kasa zrobic 😃 Edytowane 11 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @vego1989 tak może uprawiać i suszyć jednocześnie 😛 nie musi czekać aż wyschnie tylko leci dalej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green zawsze to tydzień do przodu 😅w sumienja mam teraz taki problem ze jedna moglbym ciac, ale dwie musza jeszcze dojsc i nie ma gdzie suszyć 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 11 Października 2023 Ja obserwuję bo najbardziej mnie ciekawi jak poradzisz sobie z temperaturą i może podkradnę pomysł 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 11 Października 2023 (edytowane) @Prepers ja uzywam tej suszarki i calkiem niezle sie sprawdza. W prawdzie nie elektryczna ale...😅 Bede musial dokupic druga😂 Edytowane 11 Października 2023 przez moonkagliwicee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 11 Października 2023 @Prepers widziałem filmik na YT z tą suszarką. Dobry motyw ale wydaje się niewielka. Będzie ciężko do niej wcisnąć dobre topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Października 2023 @WBB sprawa załatwiona jak narazie muszę chłodzić, utrzymuje 24 stopnie, uszczelnilem okno styropian+ pianka montażowa, w oknie była szyba zasuwana trzymająca się na gwoździach, najpierw dałem styro+pianka zostawiłem pusta przestrzeń zasunalem szybkę i dookoła szybki poleciałem silikonem, nastąpiła widoczna poprawa. Plan jest reagować na spadki temperatury,między styro a szybkę wejdą jeszcze koce, lub jakaś wełna, do tego kupuje grzałkę tą w krztalcie rury 80 Wat, a farelka z termostatem już stoi( to będzie rezerwa jakby się nie obyło bez) Mogę jeszcze 5 ścian od grow boxa cienkim styro okliec, i też będzie trochę lepiej Zdecydowałem się na nawozy organiczne, z tej samej firmy pH+ i pH -@vego1989 @vego1989 inwestycja w przyszłość, produkcja musi iść szkoda namiot zajmować xd A w tego grow boxa chce jeszcze min 5000zl włożyć 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 11 Października 2023 @Prepers jednak herbatka @Mr.Green odstrasza 🙂 Czyli jedziesz na tym co większość forum 🙂 Teraz z temp jest jeszcze w miarę... jazda się zacznie jak będzie na dworze +5, -15 stopni 🙂 Ty masz łatwiej bo możesz lampy nie gasić i temperatura się ogarnie 😛 Ja już patrzyłem czy jakies odpady styropianu się nadadzą do oklejania.... 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Października 2023 (edytowane) @WBB Następnym grow zaplanowany xd FAT bannana auto X3 koledze z 6 410g wyszło dobrego stuffu jak zapaliłem chwilę temu wiadro w pracy tak wszystkie maszyny źle poprogramowalem xd Edytowane 11 Października 2023 przez Prepers 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 11 Października 2023 @Prepers te gramy bardziej zależą od powierzchni niż ilości roślin.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Prepers @Prepers @Prepers @vego1989 @Preperssorry mordy się wjebalo. Ja mam herb dryer co chcesz wiedzieć? . @Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Października 2023 @WBB mam 1.44m2 więc luz, więcej niż on @Pierr1947 polecasz? Dobrze suszy? Jak smak po suszeniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Prepers trochę zabija zapach ale nie wszystko. Ogólnie jest git. A smak zależy bardziej od materiału a nie gdzie i czym będziesz suszyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Pierr1947 hmm.. jak dla mnie to zajebisty smak można spierdolic właśnie zlym suszeniem 😛 @Prepers jednak bananek 🙂 dobry jest ogólnie. Szybki wydajny i dobrze smakuje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green a mi się wydaje ze nie w tej suszarce.suszylem ja w różnych warunkach praktycznie w każdych lato wiosna i nie dbałem o temp i wilgotności. Bo ty mi zaraz napiszesz że włączasz klimę podczas suszenia w lato żeby było 20 stopni w pokoju hah. Normalnie ten wentylator w tej suszarce może i być za mocny bo pierwsza warstwa od wentylatora z góry w 7 dniu jest wysuszona bardziej niż reszta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Pierr1947 nie mam klimy. U mnie wiszą na sznurku w kuchni 😄 Nie napisałem że w tej suszarce. Napisałem ogólnie. Złe suszenie potrafi zjebac smak 🙂 nie miałem styczności z suszarkami i nie oceniam ich pod kontem jakości produktu, tylko proces suszenia o którym napisałeś że jakby nie miał znaczenia.. gdzie i jak. Może źle zrozumiałem 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach