Prepers 1,405 Napisano 19 Października 2023 @vego1989 ufff uspokoiles mnie, swedzialy mnie ręce nikt nie dał porady, a na filmikach widziałem podobnej wielkości, masz na myśli kawałek druta który będzie podtrzymywał pion z drugiej strony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,184 Napisano 19 Października 2023 @Prepers ja kładę szczyt w stronę gdzie mam najwięcej miejsca w donicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 19 Października 2023 @WymiataczMega to moje pierwsze LST, następnym razem posadzę przy rancie,i wygne w wolne pole w donicy, ale musiałem jakoś się nauczyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 19 Października 2023 @Prepers żeby się nauczyć to musisz też coś złamać.... Czego Ci oczywiście nie życzę 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 19 Października 2023 Kiedy im przyciąć pierwsze liście, szukam na necie, i nie mogę znaleźć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2023 @Prepers na liscie masz czas, zostaw je teraz na tydzien niech odsapna inwypuszcza te szczyty, poNiej mozesz je poprawiac i scinac liscie te ktore zaslaniaja szczyty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 19 Października 2023 @vego1989 Tak jak mówisz dam im odpocząć zrobię fotkę, i zaznaczę co będę chciał wyciąć dasz znak czy to dobry pomysł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2023 @Prepers na to masz czas jak mówiłem, niech wypuści szczyty, poprawiaj lst i za 2 tyg pewnie bedzie mozna cos myslec,w zaleznosci jak beda wygladac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 19 Października 2023 Poprawiłem lst, uważałem że była lipa na jeden usłyszałem głuchy trzask, ale nie zauważyłem złamania xd Jebać wydaje mi się że jak bym tak zrobił za pierwszym razem to było by git Jutro wstawię foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2023 @Prepers miałeś dac im odpocząć, a Ty po dwóch godzinach piszesz ze juz poprawiłeś xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 19 Października 2023 @vego1989 haha była chujnia czytałem dużo, i odkryłem liście porządnie, i teraz jak uważam że jest git zostawiam na odpoczynek Zaczęło jebać liściem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2023 @Prepers wczesne lst wymaga późniejszych poprawek. Ogólnie to dobrze wygląda. Ciężko coś z takich małych roślinek więcej wykombinować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2023 @Prepers wszystko zależy co chcesz osiągnąć 😉 Ja osobiście preferuję LST jedborazowo z ewentualnie małymi poprawkami. Inni wolą zaczynać wcześniej i na bieżąco upinać roślinę do pożądanej formy. Takie LST jak twoje to na drugi dzień roślina się podniesie z powrotem i zaraz trzeba będzie poprawiać. Ja wale takie LST 😉 Na zdjęciach automaty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 20 Października 2023 @Mr.Green następnym razem zrobię to lepiej, i przez kilka błędów chce powtórzyć gorilllki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2023 @Prepers każdy robi jak chce 🙂 i każdy się uczy na swój sposób. Każdy preferuję coś innego 🙂 i to jest w tym piękne Tam też na zdjęciu to też gorille.. 3 sztuki bodajże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 20 Października 2023 @Mr.Green masz już zdjęcia co ci wyszło? Jak smakowało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 @Prepers chłopie, poogladaj jego fotorelacje, zobaczysz co chlop odpierdala 😃😃😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2023 (edytowane) @Prepers ale co wyszło bo nie kumam 😄 Te gorille to były każda inna. Jedna to była jagodowa. Bij zabij mam świadków 😄 Tyle że to nie były cookies, tylko normalne gorille od RQS @vego1989 chyba lekka przesada. Amator bardziej.. bo BioTabs tu robi całą robotę nie ja 😄 @vego1989 Edytowane 20 Października 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 @Mr.Green no tak, bo biotabs zrobi za Ciebie wszystko 😃już nie bądź taki skromny 😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,405 Napisano 20 Października 2023 Podniosłem lampę na 40cm i dałem na 75% mocy, i niewiem czy to dobrze, ale doniczki mogłem sobie lepiej rozstawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach