polecam 420 157 Napisano 18 Marca coś tam po scinalem , Black Afgan cały ścięty no i po części white Russian, ostatnie dwie czyli white Afgan czeka na swoją kolej 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 20 Marca dziś robiłem przegląd triohomy a tu ciągle ta czarna mamba na gapę ja Spiderman czarny emigrant 🤣 druga roślinka bardzo liściasta ale za to topy najbardziej twarde i żywiczne po dotyku bursztyn wchodzi na pełni , weekend kosa i wstawię foty , a tu pedał ? dobrze widzę ? przeglądam całość a tu coś takiego z white Russian która została ścięta do połowy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 20 Marca Banany możesz usuwać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 21 Marca kosa poszła tego Ruska, zostały ostatnie dwie niby te same ale geny całkiem inne white Afgan później wstawię fotę dla przykładu , niby liściasta jebaniutka ale bursztyn zbiera się niesamowicie szybko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 22 Marca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 25 Marca szczyt white Afgan , resztę topów wstawię później myślę że będą suche , zapomniałem dodać że ścięta do połowy ale w piątek idzie całą kosa a ostatnia potrzebuje trochę czasu , uparta zdzira 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 26 Marca white Russian korzenie w 13 L wiaderku oraz Black Afgan na drugim trzecim i czwartym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 26 Marca ile trzymać tak topy niby suche gałązka nie strzela tylko giętka jest . jeśli włożę do pojemnika i będę otwierać co dzień po parę godzin plecha nie wejdzie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 26 Marca @polecam 420 ja po 7 dniach gdy lodygi byly jeszcze elastyczne dalem w sloiki i otwieram je "przy okazji". Po dwoch dniach lodygi sa juz kruche 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 26 Marca @moonka też tak robię, przeważnie przez to że zwierzchu jest ok ale w środku jeszcze mokre więc już kładę do słoika żeby te zwierzchu nie przezchlo zupełnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 26 Marca @polecam 420 jak topy oddzielisz od patyka będzie dobrze. I cyk do słoika🤗😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 27 Marca już schowane do pojemnika wsumie dwóch bo szczyt osobny VIP 🤣 ale skosztowałem tego white Afgan i mega kot wyszedł jestem orze chuj w szoku 😁 ciekawe co ostatnia dama mi ofiaruje mimo tego że chciała być pedałem ale topy za to mega twarde i żywiczne żadna taka jebaniutka nie była jak ostatnia 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 28 Marca ostatnia na polu bitwy, zrobiłem czystki w liściach 🤣 ale jeszcze jej brakuje ociąga się ...a tutaj została reszta z poprzedniej ścinki czyli white Afgan, pełen koszyk plus porozwieszane z jakieś 8 dobrych tłustych topów początek plechy ? jeśli nie wyraźnie widać to jutro wstawię lepszej jakości. początek plechy ? jeśli nie wyraźnie widać to jutro wstawię lepszej jakości. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Marca @polecam 420 wytnij to Wszystko co chore, jak najszybciej usuwać, nie pytać🤣😂🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 28 Marca @Glut78 zrobiłem to zanim wstawiłem 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 4 Kwietnia ostatnia roślinka plecha idzie pełną parą wycinam ale nic z tego , szczyt dziś skosilem doły sprawdziłem fotę wstawię później @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach