WymiataczMega 2,311 Napisano 18 Lutego @polecam 420 jak po teście? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 20 Lutego siemano , powiem ci tak szczerze ona dopiero bursztyn zbiera a pozbierałem kiedy było mleczne ale mnie przezroczyste, smak taki ciężki skunowaty ale wchodząc też cytrusowy tak samo zapach ciężki typowy skun trochę kaszel dusi a po wiaderku kumple mieli ciężką fazę na powiekach ale smiechawa i taka energiczna niby czopa niby energiczna ale ciężka aby coś zdziałac 🤣 koledze z pracy dałem testa a że on łapczywy na jaranie to wiaderko przyjął po którym zbladł i musiałem go szukać aby robił swoje niestety brygadzista załatwił pracownika 🤣 niby bursztyn wchodzi jest więcej mlecznych i nieliczne przezroczyste , z szczytów tzw kwiatostany ciągle wypuszczają jakby nowe włoski czy jak to nazwać dalej kwitnie czy to nie ma znaczenia na ścinkę ? a może czekać jeszcze jakiś czas ? ktoś podpowie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lutego @polecam 420 ja u siebie na white Rusian mam to samo, wg. producenta kosa 27.02, a trihomy pół na pół przezroczyste i mleczne, ale chyba poczekam do 17.03 na pierwszą kwadrę księżyca i wtedy zetnę. Zobaczymy🫣😅 Takie nowy pączek do góry wylazł jak ołówek😂 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 23 Lutego kurła Piotr jakie kolby 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 27 Lutego szczyt ścięty został pół godziny temu , ogarnę się z czasem dziś i wrzucę jakąś fotkę do podglądu, podcinalem ja co chwilę i stwierdziłem chuj jeszcze są 3 a jedna pójdzie na pierwszy odstrzał 🤣 wagi wam nie podam bo nie mam , ale coś tam moje oko zna temat wagowy +. - 😁 czy w takie puszki po mleku ładować topy ? środek myślę że to amelinium lecz mogę się mylić . suszyć wiem jak i kupię na wilgotność do puszki . jakieś rady ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 27 Lutego @polecam 420 wszystko co szczelne i nie wali chemia bedzie ok😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Lutego @polecam 420 dopuszczone do kontaktu z żywnością wiec można spokojnie użyć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 27 Lutego córka pójdzie mi spać to wstawię foty roślinek , oczywiście następne dwie córki znając życie zdążą wrócić z kościoła z żoną 😁 tak obowiązki połączyć z czym to jest nie lada wyzwanie ,pozdro dla wytrwałych starych 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 28 Lutego white Russian wchodzi typowo jesień a topy twarde jak kamień , niska ale za to wariatka , ona da popis coś czuję 🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 29 Lutego ile jeszcze zostało jeśli chodzi o triohomy bursztyn ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 2 Marca (edytowane) jak ściągacie z tego żywice ? zaczynam ścinać white Russian powoli , oraz Black Afgan . a kolejne dwie white Afgan muszą poczekać z 2 tyg Edytowane 2 Marca przez polecam 420 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 2 Marca Powoli patyczkiem formuj kulkę, zrób coś jakby lizak Dobrze to wygląda 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 2 Marca a mogę przetrzymać te rękawiczki jakiś czas czy jak to wygląda 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 2 Marca @polecam 420 nie wiem. Robię to zawsze na świeżo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 12 Marca white Afgan i Black Afgan 😁 tu topek z Black Afgan w trakcie suszenia , a tu white Russian. wagowo nie powiem ile ale wrzucę w pojemniki i się okresle . pozdrawiam, white Afgan nadal czeka do ścinki myślę że w sobotę zacznę jedna golić 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 15 Marca oglądam roślinki pod micro triohomy a tu coś takiego wyczailem , i za chuja nie wiem co to 👁️🗨️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 15 Marca @polecam 420 venom ci wjechał na krzaka 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 15 Marca czyli 😁 tu szczyt white Afgan po fryzjerski pejs tu cały mój cyrk kolorowy 💤 co nie co wiem gdzie błędy poszły, lewy dół Black Afgan, prawy dół white Russian dwie u góry to white Afgan ale widać różnicę w genach mimo tego że były stawiane inaczej z każdym podlaniem , następnym grow będą crossy moje ale dam znać w późniejszym terminie 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 15 Marca @polecam 420 nie wiem co to może być 🤷 dziewczyny apetycznie wyglądają 🤤 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 15 Marca dwie na dole już do połowy uciete i ale Black Afgan Meksyku w głowie nie brakuje 😁 rusek lajtowy ale bursztynu nie było tak jak na Black Afgan z tymi dwoma czekam do końca 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach